Ιάπωνας ηθοποιός σκοτώθηκε σε πρόβα από… σπαθί σαμουράι

Gazzetta team
Ιάπωνας ηθοποιός σκοτώθηκε σε πρόβα από… σπαθί σαμουράι
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Ιάπωνας ηθοποιός ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ έκανε πρόβα για το έργο στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε, όταν χτυπήθηκε στο στομάχι από ένα σπαθί σαμουράι!

Πρόκειται για τον 33χρονο Ντάιγκο Κασίνο, ο οποίος συμμετείχε μαζί με πολλούς άλλους συναδέλφους του στην αιματηρή -όπως αποδείχθηκε- πρόβα.

Ωστόσο, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατό του, αφού η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμη με σιγουριά αν επρόκειτο για δυστύχημα ή για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, κανείς από τους παρόντες δεν είδε τι ακριβώς συνέβη στον Ντάιγκο. Πολλοί ηθοποιοί είπαν ότι τον άκουσαν να βογκάει και όταν στράφηκαν προς το μέρος του τον είδαν να καταρρέει. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του, λίγη ώρα αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τέλη Ιανουαρίου, στην Πίζα της Ιταλίας, ένας νεαρός ηθοποιός απαγχονίστηκε κατά λάθος επί σκηνής, μπροστά στα μάτια των θεατών. Για τον θάνατο του ηθοποιού, που ερμήνευε τον μονόλογο ενός καταθλιπτικού εφήβου, διεξάγεται έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε βάρος δύο διευθυντών και δύο τεχνικών του θεάτρου.

Πηγή: koolnews.gr