Βρούτσης: Το σχέδιο Κατρούγκαλου δεν συντάχθηκε στο υπουργείο

Gazzetta team
Βρούτσης: Το σχέδιο Κατρούγκαλου δεν συντάχθηκε στο υπουργείο
Επιμένει ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης βρούτσης πως το σχέδιο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό δεν έχει συνταχθεί από τους υπαλλήλους του υπουργείο Εργασίας, αλλά από Γάλλους τεχνοκράτες, επικαλούμενος και σχετική ανακοίνωση των υπαλλήλων του υπουργείου.

Την καταγγελία ότι το σχέδιο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό δεν έχει συνταχθεί από τους υπαλλήλους του υπουργείου Εργασίας, αλλά από Γάλλους τεχνοκράτες, επανέλαβε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, επικαλούμενος και σχετική ανακοίνωση των υπαλλήλων του υπουργείου.

Μιλώντας στον Σκάι, ο πρώην υπουργός δήλωσε: «Το σχέδιο του Κατρούγκαλου δεν πέρασε ποτέ από το υπουργείο Εργασίας, να ρωτήσετε ποιος το έφτιαξε... Οι εργαζόμενοι με δικαιώνουν κατέθεσα το έγγραφο στη Βουλή ενώπιον του κ. Κατρούγκαλου ο οποίος δεν είπε τίποτε».

Μιλώντας στη Βουλή την Παρασκευή ο βουλευτής της ΝΔ είχε υποστηρίξει πως «Έλεγαν ότι είναι έμπνευσης και ελληνικής γραφής...» κάνοντας λόγο για μεγάλο ψέμα του κ. Κατρούγκαλου.

«Καταθέτω το Δελτίο Τύπου των εργαζομένων του υπουργείου Εργασίας, σήμερα βγήκε κ. υπουργέ, με ημερομηνία 12/2/2016. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ κείμενα συνδικαλιστικά, αλλά αυτό έχει την ειδική αξία ότι σας εκθέτει υπό την έννοια ότι λέει ότι τίποτα από αυτά που παρουσιάσατε στο σχέδιο δεν πέρασε από το υπουργείο Εργασίας. Όλα γίνανε εκτός υπουργείου Εργασίας» είχε τονίσει στην εθνική αντιπροσωπεία.

Πηγή: ethnos.gr