Έρχεται το iPhone 5SE με οθόνη 4 ιντσών

Gazzetta team
Έρχεται το iPhone 5SE με οθόνη 4 ιντσών
Η Apple εικάζεται ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο iPhone στις 4 ίντσες και τώρα το 9to5Mac.com ισχυρίζεται ότι έχει πληροφορίες σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Το νέο smartphone φέρεται να είναι μια βελτιωμένη έκδοση του iPhone 5S.

Η Apple πρόκειται ουσιαστικά να ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά του iPhone 6 στο μικρότερο σασί του iPhone 5S. Έτσι, η νέα πρόταση της εταιρείας θα φέρει κάμερα στα 8 MP, ενώ τις selfies θα αναλαμβάνει η μπροστινή κάμερα ανάλυσης 1.2 MP. Θα είναι επίσης εξοπλισμένο με NFC chip για χρήση στο Apple Pay, επεξεργαστή A8 και με καλύτερη συνδεσιμότητα χάρη σε βελτιώσεις όπως ταχύτερη σύνδεση Wi-Fi.

Μετά το παραπάνω δημοσίευμα, διέρρευσε μια εικόνα που υποτίθεται πως επιβεβαιώνει τις φήμες σχετικά με νέο iPhone στις 4 ίντσες. Το μέγεθος του smartphone μοιάζει με το 5S, ωστόσο φαίνεται να έχει καμπύλο γυαλί γύρω από τις άκρες του, όπως και τα iPhone 6 και iPhone 6S.

Σύμφωνα με την φωτογραφία, που παρουσιάζει την υποτιθέμενη νέα συσκευή της Apple δίπλα σε ένα iPhone 5, τυπικά έχουμε να κάνουμε με ένα "mini iPhone 6", με τα ίδια πλήκτρα έντασης ήχου, silent switch, και πλήκτρο ενεργοποίησης τοποθετημένο στο πλάι. Εικάζεται επίσης ότι το νέο μοντέλο θα διατίθεται στις ίδιες χρωματικές επιλογές με το iPhone 6, συμπεριλαμβανομένου του rose gold.

Το 9to5Mac αναφέρει ότι το τηλέφωνο «πιθανόν» θα ονομάζεται iPhone 5SE. Το Μέσο σημειώνει επίσης ότι το 5SE θα υποστηρίζει Live Photos, κάτι που είναι αρκετά περίεργο καθώς δεν θα διαθέτει οθόνη 3D Touch.

Ωστόσο, εικάζεται ότι η λειτουργία Live Photos θα ενεργοποιείται με παρατεταμένο πάτημα. Τέλος, οι ίδιες φήμες κάνουν λόγο για ανακοίνωση στα τέλη Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου και ότι πρόκειται για ημερομηνίες που ταιριάζουν με το χρονοδιάγραμμα της Apple για την ταυτόχρονη ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Apple Watch.

Πηγή: enternity.gr