Για το προσφυγικό συζήτησαν Βούτσιτς – Τσίπρας στο Νταβός

Gazzetta team
Για το προσφυγικό συζήτησαν Βούτσιτς – Τσίπρας στο Νταβός
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς συναντήθηκε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, αναφέρεται σε ανακοινωθέν της σερβικής κυβέρνησης.

Η προσφυγική κρίση ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, ενώ έγινε λόγος και στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Βελιγράδι, αναφέρει η σερβική κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, σε δήλωση του στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Τανγιούγκ», επισήμανε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός τού εξέθεσε απόψεις που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του προσφυγικού. «Συζήτησα το θέμα με τον κ. Τσίπρα- αυτός έχει κάποιες δικές του ιδέες για την επίλυση της κρίσης και μόνο έτσι πιστεύει ότι θα αντιμετωπιστεί η κρίση. Αν θα τις αποδεχθεί η Τουρκία και κατά πόσο είναι υλοποιήσιμες, μένει να φανεί εγώ, πάντως, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος». δήλωσε ο πρωθυπουργός της Σερβίας. Ανέφερε δε ότι ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί το Βελιγράδι και θα εξεταστεί από κοινού το θέμα, επανέλαβε ωστόσο την ανησυχία του για την εξέλιξη του προσφυγικού.

Πηγή: newsbeast.gr