Κατερίνα Γαλιατσάτου:Μια Μις Ελλάς στην Ιταλία (pics)

Gazzetta team
Κατερίνα Γαλιατσάτου:Μια Μις Ελλάς στην Ιταλία (pics)
Ξεκίνησε την καριέρα της παίζοντας σε διαφημίσεις, ενώ ο τίτλος της Μις Ελλάς που κατέκτησε πριν από λίγο καιρό τής άνοιξε την πόρτα των πρακτορείων της Ιταλίας. Σε λίγο καιρό η Κατερίνα μετακομίζει μόνιμα στο Μιλάνο, ενώ ήδη συζητά προτάσεις που της έχουν γίνει από μεγάλους ιταλικούς οίκους.

Παρά την τριετή ενασχόλησή της με τη μόδα και τη ζήτηση που είχε στον χώρο των διαφημίσεων, ο τίτλος της Μις Ελλάς που κέρδισε πριν από λίγο καιρό τής άνοιξε την πόρτα σημαντικών συνεργασιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ετσι, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό η Κατερίνα Γαλιατσάτου ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια του οίκου Μakis Kotris, συμμετείχε στη Milan Expo, πρωταγωνίστησε στο fashion show του Βασίλη Ζούλια, άνοιξε και έκλεισε την επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Λουκίας και περπάτησε στα Madwalk εκπροσωπώντας τον σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου.

Τι λέει η ίδια, όμως, για όλα αυτά; «Ενα τρόπαιο είναι απλά ένα τρόπαιο. Από εκεί και πέρα αυτό που παίζει ρόλο είναι το πώς αξιοποιείς την κάθε ευκαιρία μέσω του γραφείου σου, που στη δική μου περίπτωση είναι το ACE. Η Ελλάδα είναι μια περιορισμένη και κορεσμένη αγορά και ως εκ τούτου αν έχεις βλέψεις για κάτι πιο μεγάλο, οφείλεις να απευθυνθείς στις μεγάλες μητροπόλεις της μόδας του εξωτερικού». Πρόσφατα η Κατερίνα βρέθηκε για περίπου έναν μήνα στην Κωνσταντινούπολη, όπου έκανε από καταλόγους μέχρι φωτογραφήσεις για περιοδικά και καμπάνιες. «Η Τουρκία είναι μια μεγάλη ανερχόμενη αγορά, γι’ αυτό και πολλά μοντέλα από την Ευρώπη αναζητούν την τύχη τους εκεί», δηλώνει στο «thema people».



Η Κατερίνα είναι απόφοιτος Ελληνικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, αγαπά τον αθλητισμό και όταν έχει χρόνο παίζει με τους φίλους της βόλεϊ για να θυμηθεί τα παλιά. «Στην Πάτρα υπήρξα μία από τις καλύτερες αθλήτριες στο βόλεϊ σάλας, αλλά λόγω πανεπιστημίου το διέκοψα. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό, όμως, παραμένει παντοτινή», τονίζει.


Μια νέα ζωή στο Μιλάνο


Οι επαφές του ACE απέδωσαν και σήμερα η Κατερίνα ετοιμάζεται να κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της μετακομίζοντας για κάποιο διάστημα στο Μιλάνο. Το γεγονός ότι ήδη τη ζήτησαν δύο πρακτορεία αποδεικνύει ότι το όνειρο για συμβόλαιο με κάποιον μεγάλο ιταλικό οίκο δεν είναι και τόσο μακρινό. «Υπάρχουν ήδη προτάσεις, αλλά είναι καλύτερο να μιλήσουμε αφού πρώτα ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι και πέσουν οι υπογραφές», λέει σχετικά. Αλλωστε, όπως διευκρινίζει, «όποτε μίλησα για κάτι πριν γίνει ακολούθησαν δεκάδες δυσκολίες. Γι’ αυτό θα μου επιτρέψετε να είμαι φειδωλή». Ωστόσο, η Κατερίνα εξομολογείται ότι στα άμεσα σχέδιά της είναι και τα μεταπτυχιακά. «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα από μητέρα γιατρό και πατέρα επιχειρηματία. Υπήρξα ιδιαίτερα καλή μαθήτρια και μπήκα με καλή σειρά στη Φιλοσοφική. Εκείνη την εποχή άρχισα να μελετώ τους αρχαίους συγγραφείς και πραγματικά μαγεύτηκα. Ο στόχος μου έκτοτε είναι ένας, πέρα από το μόντελινγκ: Να εντρυφήσω στην ελληνική λογοτεχνία!».



Πηγή: protothema.gr