Μητσοτάκης: Πρέπει να κλείσει ο κύκλος του λαϊκισμού, κανείς δεν περισσεύει

Gazzetta team
Μητσοτάκης: Πρέπει να κλείσει ο κύκλος του λαϊκισμού, κανείς δεν περισσεύει
«Χρέος μας η ΝΔ να γίνει κεντροδεξιά παράταξη. Χρειάζεται και διεύρυνση» δήλωσε ο νέος πρόεδρος του κόμματος - «Θα ανανεώσουμε το κόμμα με σεβασμό στην ιστορία και τις σύγχρονες ανάγκες» - «Και σύντομα πρωθυπουργός» του ευχήθηκε ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Μήνυμα ανανέωσης αλλά και το στίγμα του για την επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής της θέσης του προέδρου του κόμματος από τον Γιάννη Πλακιωτάκη.

«Χρέος μας η ΝΔ να γίνει κεντροδεξιά παράταξη. Θα εργαστώ και για τη διεύρυνση» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε τον κ. Πλακιωτάκη και τον παριστάμενο στη συνάντηση πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη για τις εκλογές της Κυριακής αλλά και τους εθελοντές, για τους οποίους είπε οτι «πάνω τους θα στηριχθούμε και πάλι».

«Με απολυτο σεβασμό στην παράδοση της θα ανανεώσουμε τη ΝΔ. Ζητούμε από τη ΝΔ να ανακαλύψει τις βασικές αξίες που υπηρέτησε» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας ότι «αυτές είναι οι αξίες απέναντι στο λαϊκισμό μιας αναποτελεσματικής κυβέρνησης».

Θερμό το κλίμα στη συνάντηση Μητσοτάκη-Πλακιωτάκη

Πηγή: protothema.gr