Μάρδας: Το Ασφαλιστικό θα «περάσει»

Gazzetta team
Μάρδας: Το Ασφαλιστικό θα «περάσει»
«Το πώς θα γίνει η διεύρυνση σε επίπεδο βουλευτών ή σε επίπεδο κομμάτων, θα φανεί κατά τη συζήτηση στη Βουλή», υποστήριξε.

Βέβαιος ότι το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση θα «περάσει» από τη Βουλή με τις ψήφους των 153 βουλευτών της συγκυβέρνησης, αλλά ενδεχομένως και άλλων βουλευτών - πέραν της συγκυβέρνησης - εμφανίστηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.


«Το πώς θα γίνει η διεύρυνση σε επίπεδο βουλευτών ή σε επίπεδο κομμάτων, θα φανεί κατά τη συζήτηση στη Βουλή» υποστήριξε ο κ. Μάρδας, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά FΜ.

Ερωτηθείς για την προσέγγιση της κυβέρνησης με την Ένωση Κεντρώων, ο υφυπουργός Εξωτερικών επανέλαβε τη θέση του ότι η Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με το πολιτικό παρελθόν της χώρας, τονίζοντας ότι αν και κάποιες θέσεις τους είναι ενδιαφέρουσες, «κάποιες άλλες τελευταία τον προβλημάτισαν».

Όσον αφορά την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, ο κ. Μάρδας υποστήριξε πως η τιμή πώλησής τους ήταν πολύ χαμηλή. Ωστόσο, όπως είπε, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να την υπογράψει γιατί «ήταν μια σύμβαση που ερχόταν από το παρελθόν κι αν δεν την υπέγραφε, θα υπήρχε μεγάλη αναταραχή».


Πηγή: protothema.gr