Οι συλλήψεις των celebrities του Χόλιγουντ το 2015

Gazzetta team
Οι συλλήψεις των celebrities του Χόλιγουντ το 2015
Στην Αμερική, δεν έχει «μέσο» ούτε ο πιο διάσημος...

Ποιοι είναι οι celebrities που συνελήφθησαν το 2015; Αρκετοί και πολύ διάσημοι μπήκαν σε μπελάδες, επειδή ήπιαν λίγο παραπάνω, ή επειδή είχαν «νευράκια».


Τον Δεκέμβριο η rapper Azzelia Banks, μάλωσε με υπεύθυνη νυχτερινού μαγαζιού και σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο έδωσε στην γυναίκα μπουνία, αλλά την δάγκωσε και στο στήθος. Όλα αυτά στη Νέα Υόρκη, όπου και την συνέλαβαν επι τόπου.



Ο μικρός αδερφός της Lindsey Lohan ακολουθεί τον ακόλαστο βιο της αδερφής του. Ο νεαρός συνελήφθη γιατί πάρκαρε με πλαστή άδεια πάργκινγκ στο Μανχάταν.



Ο γιος του Tommy Hilfiger, Richard, χτύπησε έναν μπράβο σε κλαμπ στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο, και οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν βρήκαν επάνω του και μικροποσότητες ναρκωτικών.


Το πρώην κουνελάκι του Playboy Christina Shannon τράκαρε ενώ μεθυσμένη με το αυτοκίνητο της στο Beverly Hills. Συνελήφθη ενώ ήταν στο νοσοκομείο.



Ο Shia LaBeouf συλλαμβάνεται κάθε λίγο και λιγάκι και το 2015 είχε μια ακόμα θεαματική του σύλληψη, έξω από μπαρ στο Όστιν του Τέξας, όντας... σκνίπα.



Έκπληξη προκάλεσε η σύλληψη του κατά τα άλλα ήσυχου Enrique Inglesias, o οποίος οδηγούσε με ληγμένη άδεια.


Ο P Diddy λατρεύει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρει να χάνει. Συνελήφθη τον Αύγουστο όταν έριξε μπουνιές σε προπονητή αντίπαλης ομάδας από αυτή που υποστήριζε.



Ο ντράμερ των Journey Deen Castronovo συνελήφθη τον Απρίλιο για ξυλοδαρμό της γυναίκας του.



Ο μεγάλος ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας και σύζυγος της Jessica Lange, Sam Shepard, συνελήφθη να οδηγεί σε αυτοκινητόδρομο μεθυσμένος αφού αρνίοταν επανελλειμένα να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Πηγή protothema.gr