Πλακιωτάκης: Η ΝΔ θα βγει ενωμένη από τις εκλογές της Κυριακής

Gazzetta team
Πλακιωτάκης: Η ΝΔ θα βγει ενωμένη από τις εκλογές της Κυριακής
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, η ΝΔ πάντοτε έβρισκε τον τρόπο να ξεπερνά τις συμπληγάδες

Την πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη από τις εκλογές της Κυριακής εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, σε δηλώσεις του κατά από τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με προέδρους των ΝΟΔΕ.

Ο κ. Πλακιωτάκης είπε ότι οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ «αποτελούν τη ραχοκοκαλιά και την αναπνοή της Παράταξης», σημειώνοντας πως η ΝΔ αποτελεί «τη μόνη σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί τη σωτηρία και την ανασυγκρότηση του Τόπου».

Σύμφωνα με τον κ. Πλακιωτάκη, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, η ΝΔ πάντοτε έβρισκε τον τρόπο να ξεπερνά τις συμπληγάδες, ενώ όσον αφορά στις εσωκομματικές εκλογές, έκανε λόγο για ανέφερε ότι «αποτελούν ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί».

«Είμαι βέβαιος ότι οι εκλογές της επόμενης Κυριακής θα ολοκληρωθούν με επιτυχία και ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη και πιο δυνατή. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι, με την ενεργό συμμετοχή και τη βοήθειά σας, θα τα καταφέρουμε», υπογράμμισε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες θα προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την επόμενη Κυριακή.

Πηγή: protothema.gr