«Μόνος στο σπίτι»... 25 χρόνια μετά (pics+vids)

Gazzetta team
«Μόνος στο σπίτι»... 25 χρόνια μετά (pics+vids)
Όλοι έχουμε δει τις δύο κλασσικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, "Μόνος στο Σπίτι", την ιστορία του συμπαθούς 8χρονου Kevin McCallister , που η οικογένειά του έχει την τάση να τον εγκαταλείπει τα Χριστούγεννα.

Ο Macaulay Culkin, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον πολυμήχανο πιτσιρικά, πέρασε μεγάλες περιόδους της ζωής του παλεύοντας με την κατάθλιψη και τα ναρκωτικά. Τώρα επιστρέφει με μία διαδικτυακή σειρά, το πρώτο επεισόδιο της οποίας θα μας γυρίσει στο παρελθόν. Η σειρά DRYVRS, παρουσιάζει στιγμιότυπα από τις ζωές on-demand οδηγών. Ανθρώπων δηλαδή που σε μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους, έναντι κάποιου αντιτίμου, αλλά δεν είναι επαγγελματίες οδηγοί.

Το πρώτο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς DRYVRS, έρχεται 25 χρόνια μετά το πρώτο "Home Alone", για να μας δώσει μία ματιά από τη μελλοντική ζωή του Kevin, όπου ως ενήλικος πλέον έχει να παλέψει με τα τραύματα που του έχει αφήσει η εγκατάλειψη από τους γονείς του τα Χριστούγεννα και η εισβολή ληστών στο σπίτι του.

dryvrs

Στο επεισόδιο που συμμετέχει ο Macaulay Culkin, ο χαρακτήρας του(που δεν κατονομάζεται) αναγκάζεται να οδηγήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του για να μεταφέρει έναν άγνωστο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ξέρει να οδηγάει. Στη διάρκεια του δρομολογίου, αφηγείται στον ξένο πόσο ανεύθυνοι υπήρξαν οι γονείς του και πόσο επηρέασαν οι χριστουγεννιάτικες περιπέτειες την μετέπειτα ψυχολογία του.

Η αλήθεια είναι ότι σε πρώτη ανάγνωση, είναι εμφανής η ταύτιση του τωρινού ήρωα του 35χρονου πλεόν Culkin, με τον Kevin, από το "Μόνος στο σπίτι". Με μία δεύτερη ματιά όμως αντιλαμβανόμαστε ότι ο Macaulay Culkin, απλά αναπαριστά τον εαυτό του. Ο χαρακτήρας του έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα από τα γεγονότα εκείνων των Χριστουγέννων, με τον ίδιο τρόπο που τα δύο "Μόνος στο Σπίτι" σημάδεψαν την καριέρα του Culkin. Ο χαρακτήρας του(Kevin;) δεν μπορεί να ξεπεράσει την εγκατάλειψη από τους γονείς του, όπως ο Macaulay Culkin, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει(ή να επαναλάβει) την επιτυχία των "Home Alone".

Πάντως, πλέον φάινεται να είναι καλά και ελπίζουμε πως θα τον βλέπουμε όλο και συχνότερα στη μικρή ή στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του DRYVRS:



Πηγή: athensmagazine.gr