Σάλος με τη Λεπέν και τις φωτογραφίες των τζιχαντιστών στο Τwitter (pics)

Gazzetta team
Σάλος με τη Λεπέν και τις φωτογραφίες των τζιχαντιστών στο Τwitter (pics)
Η ξανθιά σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς ανήρτησε τις φρικαλεότητες του ISIS - Θα ελεγχθεί από τις αρμόδιες Αρχές με εντολή του πρωθυπουργού - Για τερατώδεις φωτογραφίες έκανε λόγο ο Μανουέλ Βαλς.

Σάλος στη Γαλλία μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε χτες στο Twitter η ξανθιά σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν και απεικονίζουν τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών.

Με εντολή του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζνέβ, η Μαρίν Λεπέν μπαίνει στο μικροσκόπιο των γαλλικών αρχών ενώ ο πρωθυπουργός της Γαλλίας έκανε λόγο για τερατώδεις φωτογραφίες.

Η Λεπέν ανέβασε τις φωτογραφίες που απεικονίζουν το κτηνώδες πρόσωπο των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους όταν άκουσε σε ραδιοφωνική εκπομπή του δικτύου "RMC" τον Γάλλο δημοσιογράφο να ρωτά τον καλεσμένο του, ειδικό σε θέματα του Ισλάμ , το αν υπάρχει σύγκριση του Ισλαμικού Κράτους και του Εθνικού Μετώπου. Μόλις το άκουσε η Λεπέν έγινε έξαλλη σπεύδοντας να αναρτήσει στο Twitter τις φωτογραφίες.






Η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος ζήτησε από τον Γάλλο δημοσιογράφο να ανακαλέσει επισημαίνοντας ότι είναι απαράδεκτος ο παραλληλισμός ανάμεσα στο Ισλαμικό Κράτος και το Εθνικό Μέτωπο ανεβάζοντας στο Twitter μία σειρά από σκληρές φωτογραφίες με αποκεφαλισμούς που φέρουν την σφραγίδα της τρομοκρατικής οργάνωσης .Σε μία από αυτές διακρίνεται ένας άνδρας να καίγεται μέσα σε κελί κι ένα άτομο να το πατάει τανκ.

Ορισμένα από τα πρόσωπα των θυμάτων μπορούν εύκολα να αναγνωριστούν στις επίμαχες φωτογραφίες.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς έσπευσε να σχολιάσει ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι τερατώδεις. Στο μήνυμά του στο Twitter ανέφερε ότι η επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς προκαλεί το δημόσιο διάλογο, πέφτει σε πολιτικό και ηθικό ατόπημα δεν δεν σέβεται τα θύματα. Από την πλευρά του ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, ζήτησε από την αστυνομία να διεξάγει έρευνα σχολιάζοντας ότι αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους και αντιπροσωπεύουν μία εξαθλίωση και μία πραγματική προσβολή για όλα τα θύματα της τρομοκρατίας.


Πηγή: protothema.gr