Τα MINIONS κόλλησαν στα παιδικά δημητριακά της Nestlé!

Gazzetta team
Τα MINIONS κόλλησαν στα παιδικά δημητριακά της Nestlé!
Φέτος, η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με πιο διασκεδαστικό τρόπο για τους μικρούς μας φίλους, αφού τα αγαπημένα MINIONS καταφθάνουν στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ της Nestlé!
Τα σκανδαλιάρικα MINIONS, τρυπώνουν μέσα στις ειδικές συσκευασίες των δημητριακών της Nestlé και φέρνουν συλλεκτικά δώρα από τη νέα τους ταινία, που κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου.
Τρεις διαφορετικές συλλεκτικές φιγούρες MINIONS που χορεύουν θα προκαλέσουν «έκρηξη χαράς»! Αναζητήστε καθεμία για τη συλλογή σας μέσα στις ειδικές συσκευασίες NESQUIK, NESQUIK DUO και COOKIE CRISP!
Απίθανες μαγικές κάρτες με MINIONS που αλλάζουν όψη έρχονται για να στολίσουν τα μολύβια μας ή να μπουν στα βιβλία μας σαν συνδετήρες και σελιδοδείκτες! Βρείτε μία από τις 6 διαφορετικές συλλεκτικές κάρτες μέσα στα δημητριακά HONEY CHEERIOS, COOKIE CRISP CHOCO TOASTS, LION και CHOCAPIC.
Τα MINIONS κόλλησαν με τα παιδικά δημητριακά της Nestlé και φέρνουν ατέλειωτες στιγμές χαράς και παιχνιδιού πάνω από κάθε μπολ με πεντανόστιμα τραγανά δημητριακά βουτηγμένα στο γάλα!