Τελεσίγραφο Καμμένου στον Χαϊκάλη για την offshore

Gazzetta team
Τελεσίγραφο Καμμένου στον Χαϊκάλη για την offshore
Επικοινωνία με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλο Χαϊκάλη είχε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, σχετικά με την offshore εταιρεία στην Κύπρο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κ. Καμμένος κάλεσε τον βουλευτή να δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου και να αποδείξει δημόσια, με έγγραφα στοιχεία, τους ισχυρισμούς του σχετικά με την offshore, αλλιώς δεν μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με το κόμμα του.

Σημειώνεται πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης προχώρησε χθες στην παραδοχή ότι είναι ιδιοκτήτης υπεράκτιας εταιρίας στην Κύπρο, την ώρα που ο κλοιός έσφιγγε γύρω του καθώς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επανήλθαν με σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ. Χαϊκάλης παραδέχθηκε ότι είχε φτιάξει εταιρεία την Κύπρο, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι offshore με την τυπική έννοια του όρου». «Δεν πρόκειται για offshore εταιρία αλλά μια εταιρεία που διασφαλίζει τα πνευματικά μου δικαιώματα για κινηματογραφικές και θεατρικές εργασίες που παίζονταν στην Κύπρο, όταν ασκούσα το επάγγελμα του ηθοποιού. Δεν υπάρχουν αδήλωτα εισοδήματα από αυτή την εταιρία, η οποία ουσιαστικά είναι από το 2011 ανενεργή», φέρεται να τόνισε ο κ. Χαϊκάλης.

Ο επικεφαλής της εκλογικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ., Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Alpha, σημείωσε ότι «ο συνάδελφος Παύλος Χαϊκάλης έκανε ήδη χθες μια δήλωση για το θέμα. Παρόλα αυτά και επειδή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θέλουν να τους βαραίνει καμία σκιά, ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα τον καλέσει σήμερα στο γραφείο του και θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.

«Δίνουμε ένα ανελέητο αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις αλλά δεν αποδεχόμαστε ούτε την συγκάλυψη», υπογράμμισε.

Πηγή: newsbeast.gr