Δείτε τη νέα τεχνολογία «κινούμενης» οθόνης που θα έχει το iPhone 6s (vid&pic)

Gazzetta team
Δείτε τη νέα τεχνολογία «κινούμενης» οθόνης που θα έχει το iPhone 6s (vid&pic)
To iPhone 6s έρχεται και είναι πολύ πιθανό να έχει τα ίδια κινούμενα γραφικά στην οθόνη που λανσαρίστηκαν με το Apple Watch μέσα στο 2015, σύμφωνα με τον Mark Gurman, ο οποίος φαίνεται να έχει συνομιλήσει με δύο άτομα που έχουν δοκιμάσει τα πρωτότυπα των συσκεών.

Μία πρόγευση της οθόνης:

iPhoneLockScreen

Στο Αpple Watch, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει μεταξύ μίας... μέδουσας, μίας πεταλούδας ή ενός λουλουδιού. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα προσαρμογής των χρωμάτων αυτών, ενώ το εφέ της κίνησης τα κάνει να φαίνονται σαν να επιπλέουν.

Η Apple, σύμφωνα με φήμες, θα προσθέσει άλλες δύο επιλογές στα τηλέφωνα αυτά: χρωματιστός καπνός, ένα πολύχρωμο ψάρι ή μία λιμνούλα koi.

O επικεφαλής του design της Apple, o γνωστός Jony Ive ανέφερε στο παρελθόν πως θα πλησιάσει το iPhone διαφορετικά από το Αpple Watch. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό New Yorker είχε αναφέρει πως το Apple Watch χρησιμοποιεί πιο βαθύ μαύρο χρώμα από το iPhone.

Δεν πιστεύει πως ολόκληρο το display θα πρέπει να φωτίζεται συνεχώς, αλλά πως θα πρέπει να τονίζεται αυτό που παρακολουθεί ο χρήστης. Για τον ίδιο, το να γίνεται φωτίζεται ολόκληρη η οθόνη είναι κάτι το ξεπερασμένο και παλιό. Λόγω του βαθέως μαύρου χρώματος του Apple Watch, φαίνεται σαν να μην υπάρχουν όρια στην οθόνη.

Παρόλα αυτά ο Gurman υπογράμμισε ως οι πηγές του αναφέρουν πως αυτά τα animation ήταν μέρος ενός τεστ και μπορεί να μην εφαρμοστούν στο τελικό προϊόν.

Δεν θα αποτελούσε έκπληξη, πάντως, αφού το νέο iPhone θα δανείζεται άλλα στοιχεία από το Apple Watch όπως τα λεγόμενα Force Touch Screen και το υλικό αλουμινίου 7000 Series.

Η Apple, μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό Wired ξόδεψε εκατοντάδες ώρες φωτογραφίζοντας λουλούδια που ανθίζουν για το συγκεκριμένο wallpaper.

H Αpple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της iPhone όπως και τη νέα Apple TV σε ένα event τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: newmoney.gr