ΝΔ: Κινήσεις για αλλαγή των μέτρων που πλήττουν τον αγροτικό κόσμο

Gazzetta team
ΝΔ: Κινήσεις για αλλαγή των μέτρων που πλήττουν τον αγροτικό κόσμο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
«Δεν μπορεί να δεχόμαστε τους νόμους Κατρούγκαλου και Κουρουμπλή και να επιβαρύνονται οι αγρότες με τέτοια φορολόγηση από το πρώτο ευρώ» δηλώνουν βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι διαβουλεύσεις για το θέμα των αγροτών συνεχίζονται στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, βουλευτές του κόμματος εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και από αύριο αναμένονται συγκεκριμένες κινήσεις από την πλευρά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με στόχο την αλλαγή των μέτρων που πλήττουν τον αγροτικό κόσμο.

«Η κυβέρνηση πρέπει οπωσδήποτε να βρει λύση, ειδικά για τους κατ´επάγγελμα αγρότες που στηρίζουν την πρωτογενή παραγωγή. Δεν μπορεί να δεχόμαστε τους νόμους Κατρούγκαλου και Κουρουμπλή και να επιβαρύνονται οι αγρότες με τέτοια φορολόγηση από το πρώτο ευρώ», αναφέρουν υψηλόβαθμες πηγές της ΝΔ.

Πηγή: protothema.gr