Οι τυχεροί του gazzetta.gr για τον Μανού Τσάο!

Gazzetta team
Οι τυχεροί του gazzetta.gr για τον Μανού Τσάο!
Ο πολυαγαπημένος Μανού Τσάο επιστρέφει στην Ελλάδα για τα 20α γενέθλια του Rockwave και το gazzetta.gr ανακοινώνει τους νικητές των τριών διπλών προσκλήσεων που θα έχουν την δυνατότητα να γιορτάσουν μαζί του!

Είναι από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού και αυτό έχει φανεί κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Καλλιτέχνης που σέβεται το κοινό, με έναν μουσικό λόγο που φιλτράρει τις κοινωνικές του ευαισθησίες με καμβά ένα πολυπολιτισμικό και πολύ-γλωσσικό ηχητικό σύμπαν. Από τη reggae στο punk και από τη rock σε ethnic φόρμες η μουσική του Manu Chao είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών με τη χαρακτηριστική φωνή του να συμπαρασύρει κάθε θεατή.

Εμπνευσμένος, φύσει δημιουργικός και αφοσιωμένος με πάθος στη μουσική ο Μanu Chao ξεκίνησε σα μέλος της εναλλακτικής σκηνής του Παρισιού κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80, μέχρι που ίδρυσε Mano Negra, την μεγαλύτερη μπάντα στην ιστορία του Γαλικιανού rock, φέρνοντας την ισπανόφωνη μουσική στην πρώτη γραμμή.

Την Τριτη (21 Ιουλίου) στήνει πάρτι στην Μαλακάσα για τα 20α γενέθλια του Rockwave και το gazzetta.gr μέσω κλήρωσης σας έδωσε την δυνατότητα να διεκδικήσετε τις 3 «διπλές» προσκλήσεις για να βρεθείτε στο μεγάλο πάρτι!

Οι τυχεροί μετά την κλήρωση που έγινε είναι οι:

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Νίκος Γιαννόπουλος

Γιώργος Παπαδόπουλος

*Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν για τον τρόπο που θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Χώρος : Terra Vibe Park
Πόλη : ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση : 37ο km Αθηνών-Λαμίας (είσοδος στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία)
Τηλέφωνο : +30 210 882 0426
Site : http://www.terravibe.gr/
Πόρτες Ανοίγουν : 19:30
Ώρα Έναρξης : 21:30