Δένδιας: Προτού επιλέξουμε αρχηγό, να επιλέξουμε πολιτική πρόταση

Gazzetta team
Δένδιας: Προτού επιλέξουμε αρχηγό, να επιλέξουμε πολιτική πρόταση
«Το αν θα είμαι υποψήφιος εξαρτάται από το πολιτικό μήνυμα».

«Δύσκολη» χαρακτήρισε ο Νίκος Δένδιας την αποστολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής, ο Νίκος Δένδιας, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη με τους εταίρους».

«Στο κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών δεν υπάρχει ως κόκκινη γραμμή η παραμονή στο ευρώ. Ευελπιστώ να είναι εκ παραδρομής» πρόσθεσε ο κ. Δένδιας για το χθεσινό μαραθώνιο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ και την παραίτηση του κ. Σαμαρά» ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος χθες δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέβει στη μάχη για την προεδρία του κόμματος τόνισε ότι «τον τιμά αλλά σημαντικός αριθμός στελεχών έλεγε ότι δεν ήταν μεγάλη ήττα αυτή του Ιανουαρίου».

Παράλληλα, χαρακτήρισε ορθή την επιλογή Μεϊμαράκη για την μεταβατική προεδρία του κόμματος.

«Προτού επιλέξουμε αρχηγό στη ΝΔ πρέπει πρώτα να επιλέξουμε πολιτική πρόταση» πρόσθεσε, ισχυριζόμενος ότι «η ΝΔ έστριψε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να επιλέξουμε ευρωπαϊκή πορεία και να ανοιχθούμε πάλι στο Κέντρο».

Αναφερόμενος τέλος στο ενδεχόμενο δικής του υποψηφιότητας, ο κ. Δένδιας δεν το απέκλεισε, επαναλαμβάνοντας ότι «το αν θα είμαι υποψήφιος εξαρτάται από το πολιτικό μήνυμα που θα επιλέξουμε να στείλουμε στην κοινωνία»

Πηγή: newsbeast.gr