Νέο φρικιαστικό βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος (pics)

Gazzetta team
Νέο φρικιαστικό βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος (pics)
Η πιο φρικιαστική λεπτομέρεια σχετικά με το καινούργιο βίντεο είναι πως οι τζιχαντιστές που εμφανίζονται να σκοτώνουν βίαια περισσότερους από 25 στρατιώτες είναι στην ουσία παιδιά, στην πλειοψηφία τους από 12 έως 13 ετών.

Ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο έδωσε το Σάββατο στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο δείχνει την εκτέλεση στρατιωτών της συριακής κυβέρνησης στο αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο της ιστορικής Παλμύρας.

Η πιο φρικιαστική λεπτομέρεια σχετικά με το καινούργιο βίντεο είναι πως οι τζιχαντιστές που εμφανίζονται να σκοτώνουν βίαια περισσότερους από 25 στρατιώτες είναι στην ουσία παιδιά, στην πλειοψηφία τους από 12 έως 13 ετών. Όπως φαίνεται, αυτοί οι ανήλικοι εκτελεστές εκπαιδεύονται από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους στην άσκηση ωμής βίας, ώστε να μάθουν να σκοτώνουν χωρίς ίχνος συναισθήματος.


Το βίντεο δείχνει τους κρατούμενους να μπαίνουν στη σκηνή του ρωμαϊκού θεάτρου, ενός προστατευόμενου μνημείου της UNESCO όπου παλιά λάμβαναν χώρα φεστιβάλ και γιορτές, και να γονατίζουν στοιχισμένοι σε σειρά.

Πίσω από κάθε κρατούμενο βρίσκεται ένας ανήλικος εκτελεστής που περιμένει να του δοθεί το πρόσταγμα για την εκτέλεση. Όταν αυτό δίνεται από έναν ενήλικο τζιχαντιστή, τα παιδιά-εκτελεστές σκοτώνουν ταυτόχρονα τα θύματά τους με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Στα καθίσματα του κοινού βρίσκονται άντρες και αγόρια που παρακολουθούν ατάραχα το μακάβριο θέαμα.

Πηγή: protothema.gr