Το Gresso Regal Gold είναι το κομψότερο Android και στοιχίζει 5,5 χιλιάδες ευρώ

Gazzetta team
Το Gresso Regal Gold είναι το κομψότερο Android και στοιχίζει 5,5 χιλιάδες ευρώ
Όταν μιλάμε για την κατηγορία luxury smartphones συνήθως έχουμε εξωφρενικές τιμές σε συνδυασμό με χρήση ακριβών και σπάνιων υλικών όπως δέρμα μαύρου κροκόδειλου, χρυσό ή τιτάνιο. Συνήθως βέβαια, τα συγκεκριμένα κινητά μπορεί να είναι ξεχωριστά, αλλά από άποψη design και specs δεν είναι ιδιαίτερα… ελκυστικά.

Αυτό αλλάζει η ελβετική Gresso με το νέο Gresso Regal Gold το οποίο είναι πράγματι εντυπωσιακό και με αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η παραγωγή είναι περιορισμένη, καθώς θα κατασκευαστούν μόνο 999 κομμάτια που θα πωλούνται στην τιμή των 5,5 χιλιάδων ευρώ έκαστο.

Το Gresso Regal Gold είναι κατασκευασμένο από Grade 5 τιτάνιο και Gorilla Glass. Το design του smartphone έχει ακριβείς και αυστηρές γραμμές με κομψή μινιμαλιστική «διακόσμηση». Το χρυσό του χρώμα επιτυγχάνεται με PVD coating, αλλά το πίσω μέρος όπου αναγράφονται αριθμός της συσκευής και το χαραγμένο λογότυπο της Gresso, είναι φτιαγμένο από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν αποκαλύφθηκαν πολλά διότι μάλλον δεν έχουν μεγάλη σημασία, να πούμε ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Έχει διαστάσεις 143.2×70.2×8.8 χιλιοστά και ζυγίζει 205 γραμμάρια.

Το Gresso Regal Gold θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως μέσω του online καταστήματος της εταιρείας.

Πηγή: koolnews.gr