30χρονος έκανε αγωγή στη λεχώνα πρώην του για… ένα iPhone!

Gazzetta team
30χρονος έκανε αγωγή στη λεχώνα πρώην του για… ένα iPhone!
Ένας 30χρονος από την Καβάλα έκανε αγωγή στην πρώην σύντροφό του από την Ξάνθη ζητώντας να του επιστρέψει το iPhone 4 που της είχε δωρίσει όταν αυτός αγόρασε το iPhone 5, ενώ οι δυο τους ήταν ακόμη ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το xanthipress.gr, αμέσως μετά το χωρισμό τους η κοπέλα -που ήταν έγκυος- έφερε στον κόσμο το παιδί τους, με τον ίδιο να αμφισβητεί την πατρότητα και θυμωμένος να απαιτεί να του επιστραφεί το iPhone που της είχε χαρίσει.

Η υπόθεση καθήλωσε την έδρα και το ακροατήριο, ενώ στην ερώτηση για το που βρίσκεται το κινητό, η 27χρονη εναγόμενη δήλωσε ότι το έχει πια πουλήσει για 250 ευρώ λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ακόμη και εκεί όμως, υπήρξε αντίλογος γιατί το ποσό θεωρήθηκε… υπερβολικό για το iPhone 4, που δεν κυκλοφορεί πλέον.

Ο ενάγων φρόντισε να απευθυνθεί στην υπηρεσία εντοπισμού της Apple και υποστήριξε ότι με mail που δέχτηκε το πρωί της ίδιας μέρας από την εταιρία, η συσκευή εντοπίστηκε στο σπίτι της κοπέλας στην Ξάνθη.

Φυσικά, η υπόθεση προκάλεσε αρκετά σχόλια αλλά και αμηχανία ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ένας άνθρωπος μετά το χωρισμό του και με ένα παιδί μέσα στην υπόθεση, αυτό που σκέφτηκε ήταν να κάνει αγωγή στην πρώην σύντροφό του για να πάρει πίσω το παλιό του smartphone και ενώ είχε ήδη αγοράσει το επόμενο μοντέλο!

Πηγή: koolnews.gr