Προκαλεί ο παιδόφιλος ναυαγοσώστης: Έχω στυτική δυσλειτουργία και γι αυτό απέκτησα «πάθος» με τα παιδιά

Gazzetta team
Προκαλεί ο παιδόφιλος ναυαγοσώστης: Έχω στυτική δυσλειτουργία και γι αυτό απέκτησα «πάθος» με τα παιδιά
Για προσωπική του χρήση υποστήριξε ότι κατείχε το πορνογραφικό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο ανηλίκων ο 49χρονος παιδόφιλος ναυαγοσώστης, ενώπιον του 22ου ανακριτή.

Στη μία ώρα της απολογίας του, ο Ιωάννης Δούρος υποστήριξε πως δεν έχει αγγίξει ποτέ παιδί και ότι οι σκηνές που υπήρχαν στη βιντεοκάμερα του ήταν κατεβασμένες από το διαδίκτυο.

«Το πάθος μου είναι απόρροια στυτικής δυσλειτουργία που προκλήθηκε το 2007 μετά από επέμβαση προστατεκτομης στην οποία υποβλήθηκα», είπε ο Δούρος σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του. «Ζήτω συγγνώμη το πάθος δημιουργήθηκε μετά την ανικανότητα μου και την αδυναμία μου να συνευρεθώ με γυναίκα» συμπλήρωσε.

Μετά την απολογία του ο 49χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης. Στο σπίτι του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια κάμερα χειρός, ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής, και ένας φορητός υπολογιστής στο οποίο βρέθηκε αρχείο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και 165 ψηφιακοί δίσκοι εκ των οποίων εμπεριέχεται υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί συνολικά 11 φωτογραφίες όπου η μια από την πλαζ της Βουλιαγμένης που υπάρχει ένα μικρό παιδί με τους γονείς τους ενώ από ένα βίντεο έχουν βρεθεί δυο φωτογραφίες με ένα γυμνό παιδί και άλλη μια φωτογραφία με ενήλικο να ασελγεί σε 12χρονο ετών για τα οποία υποστήριξε πως τα έχει κατεβάσει από το διαδίκτυο.

Πηγή: koolnews.gr