Ζωηρές κόρες μήνυσαν τους Κρητικούς… γονείς τους επειδή δεν της άφηναν να βγαίνουν έξω το βράδυ!

Gazzetta team
Ζωηρές κόρες μήνυσαν τους Κρητικούς… γονείς τους επειδή δεν της άφηναν να βγαίνουν έξω το βράδυ!
Οι ζωηρές κόρες ώθησαν στα άκρα έναν πατέρα από την Κρήτη που αποφάσισε να τις κλείσει έξω από το σπίτι επειδή άργησαν να γυρίσουν. Όμως οι κόρες, δεν του ζήτησαν να μπουν σπίτι αλλά κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και του έκαναν... μήνυση!

Μετά από πολλαπλές συστάσεις και ομηρικούς καβγάδες ο πατέρας αποφάσισε να κάνει την κίνηση - ματ: άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού της οικογένειας, αφήνοντας τις κόρες του... απέξω, δείχνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι ... δεν αστειεύεται! Τον παλαιών αρχών πατέρα δεν κατάφερε να καλμάρει ούτε η σύζυγός του και μητέρα των κοριτσιών ηλικίας 16,5 και 20,5 ετών που όλο το διάστημα είχε «πυροσβεστικό» ρόλο.

Επιχειρώντας τα κορίτσια να μπουν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας τους είχε αλλάξει την κλειδαριά και κατόπιν η ανήλικη κόρη κατέφυγε στο Α.Τ. Μοιρών, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον και των δύο γονιών της. Ο πατέρας και η μητέρα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης ενώ το Δικαστήριο αποφάσισε την άρση της προσωρινής κράτησης των γονέων, με την προϋπόθεση όμως ότι θα διανυκτερεύσουν σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι όλοι οι έφηβοι της περιοχής που ξέρουν τα κορίτσια τις υποστηρίζουν ενώ συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια και γονείς που υποστήριζαν τα κορίτσια.

Πηγή: koolnews.gr