Αίγυπτος: Το «ροζ» βίντεο στις Πυραμίδες γυρίστηκε ενώ ήταν κλειστές για το κοινό

Gazzetta team
Αίγυπτος: Το «ροζ» βίντεο στις Πυραμίδες γυρίστηκε ενώ ήταν κλειστές για το κοινό
Το «ροζ» βίντεο που γυρίστηκε τον περασμένο μήνα στης Πυραμίδες της Αιγύπτου απασχολεί ακόμα τις αρχές της χώρας, καθώς λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η αστυνομία ανακοίνωσε πως το υλικό γυρίστηκε μετά το πέρας του ωραρίου και πως η έρευνα συνεχίζεται.
Όπως είναι γνωστό, η Ρωσίδα πορνοστάρ Carmen De Luz ανέβασε φωτογραφίες της στο Instagram, όπου φαίνεται να κυκλοφορεί χωρίς στηθόδεσμο στον αρχαιολογικό χώρο, αλλά και να καβαλά μια καμήλα φορώντας μόνο το στρινγκ της. Παράλληλα, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που την απεικονίζει να κάνει στοματικό σεξ στον άντρα που κρατά την κάμερα. Πίσω όμως, όπως διέκριναν οι ειδικοί, δεν φαίνονται πούλμαν, όπως θα έπρεπε, γεγονός που σημαίνει πως η πορνοστάρ και η παρέα της, είτε μπήκαν παράνομα στο χώρο, είτε παρέμειναν εκεί μετά τη λήξη του ωραρίου.

Η ίδια η πορνοστάρ πάντως έγραψε στα αραβικά στο λογαριασμό της στο Twitter πως επισκέφθηκε το χώρο ως τουρίστρια και όχι ως στρίπερ: «Δεν γύρισα πορνό βίντεο στην Αίγυπτο, σεβόμενη την θρησκευτικότητα του λαού. Πήγα μόνο ως επισκέπτρια γιατί αγαπώ την Αίγυπτο».

Πηγή: protothema.gr