Μπακογιάννη: Η ΝΔ χρειάζεται νέα ηγεσία

Gazzetta team
Μπακογιάννη: Η ΝΔ χρειάζεται νέα ηγεσία
Την ανάγκη της ΝΔ να αλλάξει σελίδα και ηγεσία, αλλά και να κάνει η κυβέρνηση έναν έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Σέβομαι τον αγώνα του κάθε ανθρώπου και την ανάγκη προσωπικής δικαίωσης», είπε η βουλευτής αναφερόμενη στον Αντώνη Σαμαρά, «αλλά η ΝΔ πρέπει να γυρίσει σελίδα, χρειάζεται επανίδρυση, χρειάζεται τεράστιες αλλαγές, άλλους ανθρώπους στην ηγεσία, νέα στελέχη, θα σταθώ στην πρωτοπορία για την αλλαγή σελίδας». Η κ. Μπακογιάννη συμπλήρωσε ότι το πρόβλημά της δεν είναι ο πρώην πρωθυπουργός. «Δεν κρατάς βεντέτες στην πολιτική. Το παρελθόν το έχει κλείσει. Εχω ξεπεράσει τα προσωπικά θέματα».

Αναφερόμενη στη διαπραγμάτευση, η βουλευτής τόνισε ότι είναι ανάγκη η κυβέρνηση να κάνει έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές, το συντομότερο δυνατό, και να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια. «Ο λαός έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για διαπραγμάτευση, όχι για ρήξη, ειδάλλως θα ψήφιζε άλλα κόμματα», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε: «Εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί λύση αλλά πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί... Είναι στα χέρια της κυβέρνησης».

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να βρει χρήματα μόνο από τους εταίρους, σημειώνοντας ότι οι Ρώσοι είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση.

«Αν πάμε τώρα σε εκλογές δεν θα έχει καμία τύχη η Ελλάδα... Αν τεθεί δίλημμα ευρώ ή δραχμή από τον Τσίπρα σε πρόωρες εκλογές για να τινάξει τα πάντα στην Ελλάδα θα είναι καταστροφή» προειδοποίησε.

Πηγή: iefimerida.gr