Αυτό είναι το νεαρότερο θύμα της μοιραίας πτήσης – Θα επέστρεφε στην Αγγλία μέσω Ντίσελντορφ (pic)

Gazzetta team
Αυτό είναι το νεαρότερο θύμα της μοιραίας πτήσης – Θα επέστρεφε στην Αγγλία μέσω Ντίσελντορφ (pic)
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο συγκυβερνήτης του Airbus της Germanwings έριξε εκούσια το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις, ένα τεράστιο «γιατί» συνοδεύει τη σκέψη της κοινής γνώμης για την ανείπωτη – όπως αποδεικνύεται - τραγωδία με την πτήση A320.

Για ποιον λόγο ο 28χρονος Αντρέας Λούμπιτς δεν επέλεξε έναν άλλο τρόπο για να δώσει τέλος μόνο στη δική του ζωή, αλλά αποφάσισε να πάρει μαζί του στο θάνατο άλλους 149 ανθρώπους;

Ανάμεσα τους και ένα αγγελούδι εφτά μηνών, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύτηκε στο βρετανικό Τύπο και συγκεκριμένα στη «Dailymail».

moro-tragodia1-570

Ο μικρός Τζούλιαν με τη μητέρα του Μαρίνα Μπάντρες

Έδρα της οικογένειας του νεαρότερου θύματος της τραγωδίας ήταν το Μάντσεστερ, όπου ζούσε τα τελευταία εφτά χρόνια η μητέρα του. Πρόκειται για την 37χρονη Ισπανίδα Μαρίνα Μπάντρες, η οποία ταξίδεψε με τον μικρό Τζούλιαν στη γενέτειρα της προκειμένου να παραστεί στη κηδεία ενός θείου της.

Καθώς βιαζόταν να επιστρέψει στη βάση της και δεν βρήκε απευθείας πτήση από τη Βαρκελώνη στο Μάντσεστερ στο χρόνο που ήθελε, επέλεξε τη μοιραία πτήση με την οποία θα επέστρεφε μέσω Ντίσελντορφ στην Αγγλία.

«Η σύζυγός μου, Μαρίνα Μπάντρες Λόπεθ-Μπέλιο και ο γιος μας Τζούλιαν Πρας-Μπάντρες ήταν στην πτήση του αεροπλάνου που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις», δήλωσε ο άτυχος Πάβελ Πρας, που είχε παντρευτεί τη Μαρίνα πριν από δύο χρόνια.

«Η Μαρίνα ήταν ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελα στα χείλη. Ηταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι με τον Πάβελ, είμαι συγκλονισμένος από το τραγικό νέο», δήλωσε γείτονας του ζευγαριού, το οποίο ζούσε για τρία χρόνια μαζί.

Πηγή: koolnews.gr