Οικονόμου: Θα ψήφιζα Κουβέλη

Gazzetta team
Οικονόμου: Θα ψήφιζα Κουβέλη
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Οικονόμου, έκανε λόγο για μεγάλη επιπολαιότητα από τους κ.κ. Παραστατίδη και Βουδούρη σχετικά με τις υπόνοιες για χρηματισμό βουλευτών, ενώ φάνηκε διατεθιμένος να υποστηρίξει μία πιθανή υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη.

Στην εκπομπή mega σαβαβτοκύριακο μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής ,Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος τόνισε για τους βουλευτές Βουδούρη και Παραστατίδη πως "αν δεν έχουν στοιχεία, να ζητήσουν συγγνώμη και πάντα υπάρχει και η νομική οδός".

Στη συνέχεια ο κύριος Οικονόμου δήλωσε: "Δεν ασχολούμαι με πολιτικές φάρσες, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα. Αυτή την φαρσοκωμωδία με αποκορύφωμα το χθεσινό επεισόδιο δεν μπορώ καν να την παρακολουθήσω. Αυτές οι φάρσες δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα παρά το να γελοιοποιούν αυτούς που τις κάνουν".

Για το τέλος βέβαια ο κ. Οικονόμου άφησε το... καλό. Δήλωσε για τον Σταύρο Δήμα πως είναι ένα πρόσωπο "εκτιμητέο και αξιόλογο", ωστόσο τόνισε πως αν υπάρξει μία υποψηφιότητα από πρόσωπο που θα είναι "περισσότερο συνθετικό", τότε θα συναινούσε για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τότε ρωτήθηκε αν θα υπογράψει το κείμενο των ανεξάρτητων βουλευτών και απάντησε πως καταφατικά ακόμη και για το οπρόσωπο του Φώτη Κουβέλη. Μάλιστα αποκάλυψε πως η διαδικασία αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και θα υπάρχουν νεότερα μέχρι την Δευτέρα.

"Άρα ειναι μια πραγματικότητα;", ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για το θέμα Κουβέλη, με τον Βασίλη Οικονόμου να απαντά: "Ζώσα".

Πηγή: newsit.gr