H Mελέτη στρίπερ και ιερόδουλη στην... καλύτερη εκπομπή της tv! (vids)

Gazzetta team
H Mελέτη στρίπερ και ιερόδουλη στην... καλύτερη εκπομπή της tv! (vids)
Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να τα αλλάξει όλα. Από το κανάλι ως τα μαλλιά της. Και τα κατάφερε! Μετά από δύο εκπομπές του Hashtag, είναι ασφαλές να πούμε ότι η... Nonora κατάφερε και πάλι το αδιανόητο. Να παρουσιάσει κάτι φρέσκο στην κορεσμένη ελληνική τηλεόραση και να το κάνει όντας ο εαυτός της. Με τα καλά της και τα στραβά της. Απολαύστε την!

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε με το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Hashstag» στο Epsilon, ενώ το θέμα της ημέρας ήταν η λέξη «νύχτα» και ό,τι αυτή περιλαμβάνει.

«Καλησπέρα! Καλώς ήρθατε στο “Hasthtag”. Πολλοί από εσάς ξέρετε τι σημαίνει hashstag και το χρησιμοποιείται συχνά στην καθημερινότητά σας. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν το hashstag αντιστοιχεί στο σήμα της δίεσης, πρωταγωνιστεί συνήθως στα social media και προηγείται μιας λέξης, η οποία γίνεται και θέμα συζήτησης. Αυτό ακριβώς κάνουμε και εμείς εδώ, ανοίγουμε συζήτηση γύρω από μια λέξη. Αποψινό hashstag η λέξη νύχτα. Κάθε λέξη της βιώνεις καλύτερα μέσα από ιστορίες» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας κατά την έναρξη της εκπομπής.

Αρχικά, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε ένα νυχτερινό σχολείο και συζήτησε με τους μαθητές για τους λόγους που αποφάσισαν να πηγαίνουν σχολείο το βράδυ.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο και κοιμήθηκε εκεί για να διαπιστώσει τι κλίμα επικρατεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ακόμα, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε συνέντευξη από μια τρανσέξουαλ, την Τάνια Κέλλη, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζονταν παρέα καθώς θα πήγαιναν στη λεωφόρο Συγγρού να βιώσουν από κοντά πώς μια πόρνη «ψαρεύει» πελάτες - κάτι που προσπάθησε να κάνει και η ίδια αλλά μεταμφιεσμένη.

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την Τάνια Κέλλη

Κάνοντας «πεζοδρόμιο» στη Συγγρού

Τελευταία δοκιμασία, ίσως και αυτή που τη δυσκόλεψε περισσότερο, ήταν όταν κλήθηκε χορέψει pole dancing σε ένα strip club για να ερευνήσει πώς αισθάνονται οι γυναίκες που δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά.

Πηγή: yupiii.gr