Lady Gaga, περαστικό τσίρκο, στάση Syndagma square…

Gazzetta team
Lady Gaga, περαστικό τσίρκο, στάση Syndagma square…
Τι ρεπορτάζ μπορεί να έχει πιο ενδιάφερουσα εικόνα; Οι Βασιλιάδες και οι Βασίλισσες, πρώην και νυν, που τρωγοπίνουν ή βγάζουν για κατούρημα το σκύλο τους ή η Lady Gaga, να κυκλοφορεί σχεδόν ξεβράκωτη στο Σύνταγμα;

Ρεπορτάζ γαλαζοαίματων δεν πρόλαβα να κάνω. Και ναι, φαίνεται να έχει μια αίγλη, ένα κάτι, αφού όλα έχουν σειρά, κανόνες και ιεροτελεστία, και όσοι συμμετέχουν θα έχουν πάρει (δεν μπορεί) μια λάμψη από τους κεντρικούς φωτισμένους ρόλους. Όμως το άλλο, αυτό με τις κάπως ερωτικές περφόρμανς, με χορευτικά χασίματα μέσα στους δρόμους και τα ξαφνιάσματα που θυμίζουν ξεσπάσματα από τις ταινίες της ατελείωτης Τσιτσιολίνας, αυτό το αδιάντροπο, δεν αφήνει σε ησυχία το πρόστυχο μυαλό.

Περιμέναμε κι εμείς τη Lady Gaga να βγει και να κάνει το κομμάτι της στην Αθήνα, μάταια οι λιγοστοί fun της, οι litlle monsters, φώναζαν κάθε που κουνιόταν μια κουρτίνα από τα ψηλά δωμάτια του κεντρικού ξενοδοχείου.

Δεν ήταν τίποτε χαζά παιδάκια, κάναν κι αυτά την πλάκα τους και διασκέδαζαν με τις κάμερες που ωστόσο παρέμεναν κλειστές. Την λατρεύουν σα Θεά, όπως οι παθιασμένοι οπαδοί τις επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο aixmi.gr