Πανικός εξω από το «Μεγάλη Βρετανία» για τη Lady Gaga

Gazzetta team
Πανικός εξω από το «Μεγάλη Βρετανία» για τη Lady Gaga
Πάνω από 1.000 άτομα έχουν κατακλύσει την περιοχή, «πολιορκώντας» το ξενοδοχείο.

Πανικός επικρατεί από νωρίς στο Σύνταγμα, όπου πάνω από 1.000 άτομα έχουν κατακλύσει την περιοχή, «πολιορκώντας» το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει η Lady Gaga.





Η προσέλευση των μικρών «τεράτων» είναι χωρίς τελειωμό και οι θαυμαστές της μικροσκοπικής ντίβας έχουν επιδοθεί σε ένα ξέφρενο πάρτι έξω από το ξενοδοχείο.




Με παρατεταμένα σφυρίγματα, επευφημίες, χειροκροτήματα, δεν έχουν σταματήσει τις τελευταίες ώρες να φωνάζουν δυνατά το όνομα της ποπ σταρ, ζητώντας της να κατέβει για λίγα δευτερόλεπτα κάτω, προκειμένου να την απολαύσουν από κοντά.



Την ίδια ώρα σύμφωνα με το περιβάλλον της διάσημης ντίβας η ίδια, έχοντας ακυρώσει το προβλεπόμενο πρόγραμμά της σήμερα, το οποίο και περιελάμβανε επίσκεψη στην Ακρόπολη, βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και στην Πλάκα, προτίμησε να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις λαχταριστές λιχουδιές της, με τα θαλασσινά τα οποία κατέφθασαν στην πολυτελή σουίτα της λίγο νωρίτερα και τα οποία ετοιμάστηκαν από την προσωπική της σεφ.



Πάντως, φαίνεται να έχει απόλυτη ενημέρωση για το γεγονός ότι ο κάτω χώρος του ξενοδοχείου είναι ασφυκτικά γεμάτος και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα λίγο μετά τις 8 να κατέβει και να χαρίσει μια μικρή μίνι παράσταση-σόου στους επίμονους θαυμαστές της, που παραμένουν στον χώρο τις τελευταίες περίπου έξι ώρες.

Η πιθανότητα -σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον της- να κάνει σήμερα την πρώτη της πρόβα φαίνεται να απομακρύνεται, όσο περνάει η ώρα καθώς η ίδια θέλει να κρατήσει τις δυνάμεις της της για την αυριανή σημαντική ημέρα.



ΠΗΓΗ: protothema.gr