Η κομμένη σκηνή από τα Friends για την 9/11 (vid)

Gazzetta team
Η κομμένη σκηνή από τα Friends για την 9/11 (vid)
Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 είναι η μέρα που ουσιαστικά άλλαξε τον κόσμο. Είναι η μέρα που οι Δίδυμοι Πύργοι στη Νέα Υόρκη κατέρρευσαν σα να ήταν φτιαγμένοι από χαρτί.

Μετά από αεροπειρατεία που έγινε σε τέσσερα αεροσκάφη, τα τρία οδηγήθηκαν στους Δίδυμους Πύργος και στο Πεντάγωνο ενώ το τέταρτο συνετρίβη σε ανοιχτό χώρο. 2.973 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Εκείνη τη μέρα λοιπόν, πριν το τρομοκρατικό χτύπημα, όλα ήταν προγραμματισμένα να λειτουργήσουν ρολόι, όπως κάθε μέρα άλλωστε.

Έτσι και το επεισόδιο της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς, Friends. Στο εν λόγω επεισόδιο με τίτλο The one where Rachel tells, ο Chandler και η Monica φεύγουν για το ταξίδι του μέλιτος αφού μόλις έχουν παντρευτεί. Οι σκηνές στο αεροδρόμιο χαρίζουν απλόχερα το γέλιο, αυτές όμως που είδαμε τελικά δεν είναι αυτές που είχε προγραμματιστεί αρχικά να δούμε. Λόγω της ημέρας, μία σκηνή διεγράφη και αντικαταστάθηκε με μία άλλη.

Όταν ο Chandler έκανε ένα αστείο για μία βόμβα στο αεροδρόμιο, η συνέχεια ήταν τραγελαφική για το ζευγάρι. Παρόλα αυτά δεν το είδαμε ποτέ, και στη θέση της είδαμε τη Μόνικα να ζηλεύει ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Δείτε τη σκηνή που κόπηκε λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος!

Πηγή: protothema.gr