Χ.Α: Οι γραφικότητες των Μπουτάρηδων δείχνουν το τραγικό πολιτικό επίπεδο

Gazzetta team
Χ.Α: Οι γραφικότητες των Μπουτάρηδων δείχνουν το τραγικό πολιτικό επίπεδο
«Το καθεστώς του Μνημονίου έχει καταλύσει το Σύνταγμα και τη Λαϊκή Κυριαρχία και έχει τρομοκρατηθεί από τη ραγδαία άνοδο του κόμματός μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Σχολιάζοντας τις ορκωμοσίες των εκλεγμένων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων του κόμματος, υποστηρίζει ότι:

«Η ορκωμοσία εκλεγμένων βουλευτών με χειροπέδες αποδεικνύει πως το καθεστώς του Μνημονίου έχει καταλύσει το Σύνταγμα και τη Λαϊκή Κυριαρχία και έχει τρομοκρατηθεί από την ραγδαία άνοδο του κόμματός μας. Ο μεταφερόμενος θίασος των αριστεριστών και οι γραφικότητες των Μπουτάρηδων φανερώνουν το τραγικό επίπεδο του πολιτικού λόγου όσων αντιμάχονται την Χρυσή Αυγή».

Σημειώνεται ότι το συμβούλιο της φυλακής, το οποίο απαρτίζεται από τη διευθύντρια της φυλακής, τον εισαγγελέα και την κοινωνική λειτουργό, ενέκρινε για την Παρασκευή 24ωρη άδεια στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χ.Α, Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Νίκο Κούζηλο που έχουν εκλεγεί δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι προκειμένου να ορκιστούν.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και ο Νίκος Κούζηλος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά.

Πηγή: protothema.gr