Όλη η οικογένεια συμμετείχε στο φόνο του 39χρονου!

Gazzetta team
Όλη η οικογένεια συμμετείχε στο φόνο του 39χρονου!
Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 39χρονου που η σορός του είχε βρεθεί απανθρακωμένη το μεσημέρι της Παρασκευής στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του σε αγροτική περιοχή στο Άστρος Κυνουρίας, καθώς αποδείχθηκε ότι εκτός από τον πατέρα του που τον δολοφόνησε εν ψυχρώ, στη συγκάλυψη του εγκλήματος συμμετείχαν άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του!

Ο 75χρονος πατέρας του θύματος ομολόγησε ότι αυτός είχε σκοτώσει το γιο του μετά από φραστικό επεισόδιο που είχαν στην αυλή του σπιτιού του, πυροβολώντας τον τρεις φορές με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα! Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος αδελφός του πατέρα, η 70χρονη σύζυγός του και ο 53χρονος σύζυγος της αδερφής του θύματος.

Όμως, αντί να καταφύγουν στην Αστυνομία, βοήθησαν τον δράστη να την συγκαλύψει! Ο ίδιος ο πατέρας, με τη βοήθεια του 71χρονου, τοποθέτησε το πτώμα του 39χρονου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του από το οποίο έβγαλαν τις πινακίδες κυκλοφορίας και το μετέφεραν σε ερημική περιοχή...

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr