Η σταρ των «50 αποχρώσεων του γκρι»... ντρέπεται στους γονείς της!

Gazzetta team
Η σταρ των «50 αποχρώσεων του γκρι»... ντρέπεται στους γονείς της!
Η Μέλανι Γκρίφιθ και ο Ντον Τζονσον θα είναι από τους ελάχιστους δεν θα παρακολουθήσουν την πολυναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ερωτικού μπεστ σέλερ. (pics & vid)

ατάφερε να βγάλει νοκ άουτ διάσημες συναδέλφους της και να πρωταγωνιστήσει στην πολυναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ερωτικού μπεστ σέλερ, "50 αποχρώσεις του γκρι".

Η Ντακότα Τζόνσον πήρε το ρόλο της Αναστάζια Στιλ, της νεαρής παρθένας, που υποκύπτει στις ιδιαίτερες σεξουαλικές ορέξεις του Κρίστιαν Γκρέι, τον οποίο ενσαρκώνει ο γοητευτικός και σέξι, Τζέιμι Ντορνάν.

Μπορεί να δήλωνε πως δεν ντρέπεται για τις αισθησιακές σκηνές της με το συμπρωταγωνιστή της, ωστόσο απαγόρευσε στους γονείς της να δουν το φιλμ.

Όπως παραδέχθηκε η ίδια, η ταινία περιλαμβάνει πολλές «σκληρές» σκηνές που σίγουρα δεν θα ήθελε να μοιραστεί με τη διάσημη μητέρα της, Μέλανι Γκρίφιθ και το διάσημο πατέρα της, Ντον Τζονσον. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η μαμά της την είχε επισκεφθεί μία φορά στα γυρίσματα στον Καναδά και παρόλο που είδε μόνο τις «ήπιες» σκηνές τής δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να τη δει στο "50 αποχρώσεις του γκρι" .

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2015.

Πηγή: news.gr