Εδερναν και κοίμιζαν με κρασί 5χρονα

Gazzetta team
Εδερναν και κοίμιζαν με κρασί 5χρονα
Αξέχαστη θα μείνει σε δεκάδες γονείς στην πόλη Κωνστάντζα της Ρουμανίας η στιγμή όπου βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας αποκάλυπτε ότι οι νηπιαγωγοί στους οποίος είχαν εμπιστευτεί τη φύλαξη των ανήλικων παιδιών τους στην πραγματικότητα τα κακοποιούσαν.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε στους σοκαρισμένους γονείς όταν οι νηπιαγωγοί του «Μικρού Βασιλείου» έκαναν το μοιραίο λάθος να ξεχάσουν και μετά το μεσημέρι ανοικτές τις κάμερες στον χώρο. Οι κάμερες αυτές λειτουργούσαν το πρωί παρέχοντας τη δυνατότητα στους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους τις ώρες του παιχνιδιού και τις διδασκαλίες. Μετά τις 12 το μεσημέρι οι κάμερες απενεργοποιούνταν και τότε... άρχιζε το ξύλο.

Όπως καταγγέλλει ο δικηγόρων των γονιών, καθώς το θέμα έχει φτάσει στα ρουμανικά δικαστήρια, οι νηπιαγωγοί του σταθμού, το οποίο όπως αποδείχθηκε δεν διέθετε νόμιμη άδεια λειτουργίας, έβαζαν κόκκινο κρασί στους χυμούς των παιδιών ώστε να τους προκαλέσουν υπνηλία και στη συνέχεια τους προσέφεραν καφέ για να τα ξυπνήσουν και να συνέλθουν μέχρι να τα παραδώσουν στους γονείς τους.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Daily Mail ακούγεται μία εκ των υπαλλήλων να φωνάζει: «Αν δεν κάνεις ό,τι σου λέω, θα σου ρίξω μπουνιά στο κεφάλι. Απλά πήγαινε για ύπνο ή θα σε δείρω πολύ άσχημα και μετά θα σε αφήσω έξω στο κρύο».

Όπως μάλιστα αναφέρει η εφημερία το νηπιαγωγείο εξακολουθεί να λειτουργεί χάρη σε ένα νομικό παραθυράκι, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία.

Πηγή ethnos.gr