Βανέσα Αδαμοπούλου: Ναι, έχω κάνει sex tape

Gazzetta team
Βανέσα Αδαμοπούλου: Ναι, έχω κάνει sex tape
«Δεν το θεωρώ εκκεντρικό να έχεις κάνει sex tape με τον σύντροφό σου. Με ρώτησαν και ήμουν ειλικρινής», σχολίασε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Γοητευτική γυναίκα, που δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να δοκιμάσει άγνωστα της πεδία έκφρασης η Βανέσα Αδαμοπούλου, φωτογραφήθηκε πολύ ιδιαίτερα και μίλησε στο περιοδικό «YOU» χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος για ζωή.

Ρωτήθηκε για την εμπειρία της συμμετοχής της στο «YFSF» και είπε πως «ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, γνώρισα καινούριους ανθρώπους και έκανα κάποιες φιλίες. Ειδικά με την Ελευθερία Ελευθερίου δεθήκαμε πολύ αλλά και με τους ανθρώπους της παραγωγής κάνω παρέα», ενώ πιστεύει πως ναι, την βοήθησε στα επαγγελματικά. «Είναι σημαντικό ό,τι κάνεις να το βλέπει ο κόσμος, να βγαίνει προς τα έξω και να λαμβάνεις καλές κριτικές από το κοινό».

Το YOU την επισήμανε και ρώτησε πως «έχουν περάσει 9 χρόνια από την εποχή που έκανες την επιτυχία της χρονιάς με το τραγούδι «Πάνω στην τρέλα μου» στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Μετά χάθηκες, τι ακριβώς συνέβη»;

Η τραγουδίστρια απάντησε πως «ναι όντως χάθηκα αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Απείχα γιατί ήθελα να βρω καλλιτεχνικά το δρόμο μου. Εξάλλου, δεν μπορείς να είσαι πάντα στην πρώτη γραμμή. Δεν τα παράτησα, απλώς έκανα κάποια πράγματα πιο low profile. Και στα μπουζούκια δούλεψα και σε live εμφανίστηκα. Αλλά κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό, όπως να παίξω σε μιούζικαλ. Και τι έγινε αν αυτό που κάνουμε δεν έλκει τα φώτα της δημοσιότητας; Σημασία έχει να είμαστε ευτυχισμένοι μέσα από τις επιλογές μας».

Για την προσωπική της ζωή είπε πως συζεί με τον Ιωάννη Παπαζήση 9 χρόνια αλλά «δεν σκεφτόμαστε το γάμο, νομίζουμε ότι η συντροφικότητα είναι κάτι που μας ταιριάζει». Κάποια στιγμή θα θελε παιδιά, ναι, αλλά όχι αυτή την περίοδο. «Βέβαια δεν είμαι απόλυτη, μπορεί ξαφνικά να μας τη δώσει και να κάνουμε και γάμο και παιδί»!

Το περιοδικό της μιλεί για σεξ. Άραγε είναι σημαντικό για εκείνη σε μια σχέση; «Ναι, όπως πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι σε όλους τους ανθρώπους»… για να συνεχίσει τονίζοντας πως «δεν το θεωρώ εκκεντρικό να έχεις κάνει sex tape με τον σύντροφό σου. Ούτε είναι τολμηρό να κάνεις μια τέτοια δήλωση… Με ρώτησαν και ήμουν ειλικρινής»!

Πηγή: newpost.gr