«Θα σας βάλω φωτιά και θα σας κάψω ζωντανούς»

Gazzetta team
«Θα σας βάλω φωτιά και θα σας κάψω ζωντανούς»
Σκηνές «απείρου κάλλους» διαδραματίστηκαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στο πρώην δημαρχείο Ν. Ιωνίας, όταν εξαγριωμένος πολίτης...

απείλησε αρχικά να βάλει φωτιά στο Δημαρχιακό κτίριο και τον τοπικό αντιδήμαρχο Βόλου, Ν. Ιωνίας και Αισωνίας Χαράλαμπο Τσαμπάζη, διότι δεν του έδινε βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 χρονών, που πήγε στο Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, για να ζητήσει να του δοθεί βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. Ωστόσο μετά την αξιολόγηση των στοιχείων και αφού η ταυτότητά του έγραφε ότι είναι κάτοικος Αμαλιάδας Ηλείας, προέκυψε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να λάβει την βεβαίωση, οπότε δεν του δόθηκε.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ο πολίτης έξαλλος ζήτησε τον λόγο από τον αντιδήμαρχο τον κ. Τσαμπάζη, ο οποίος του εξήγησε ότι δεν μπορεί να του χορηγήσει τη βεβαίωση, εφόσον δεν πληροί τις προϋποθέσεις που προβλέπονται.

Στο σημείο εκείνο ο άγνωστος άνδρας, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τον αντιδήμαρχο ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και στον ίδιο και τους υπαλλήλους ότι θα κάψει το Δημαρχείο. «Θα σας βάλω μπουρλότο θα σας κάψω εδώ μέσα» φώναζε σε έξαλλη κατάσταση.

Ο αντιδήμαρχος ζήτησε από δημοτικό υπάλληλο να ειδοποιήσει την Αστυνομία για να τον συλλάβει, οπότε ο άνδρας ζήτησε να μην το κάνει και έσπευσε να εξαφανιστεί.

πηγή: newsit.gr