Η επιστροφή του Χριστού και το Ματωμένο Φεγγάρι

Gazzetta team
Η επιστροφή του Χριστού και το Ματωμένο Φεγγάρι
Θα μπορούσε μια σειρά γεγονότων με την ονομασία «Ματωμένο Φεγγάρι" να συνδεθεί με την επιστροφή του Ιησού; Μερικοί Χριστιανοί το πιστεύουν...

Κάθε χρόνο, σύμφωνα με την NASA, συμβαίνουν δύο εκλείψεις σελήνης, το ασυνήθιστο ωστόσο αυτή τη φορά είναι ότι μέσα σε διάστημα 18 μηνών το συγκεκριμένο γεγονός θα γίνει συνολικά τέσσερις φορές (15/04, 08/10, 04/04/15 και 28/09/15) και όλες μέσα στη διάρκεια των εβραϊκών γιορτών (αυτές του Απριλίου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του Πάσχα και αυτές του Οκτωβρίου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εβραϊκής Γιορτή της Σκηνοπηγίας.)

Μια σειρά από βιβλία έχουν δημοσιευθεί γύρω από αυτό συμβάν με τους συγγραφείς να εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της Βίβλου που αναφέρεται στο φεγγάρι που μετατρέπεται σε αίμα
"Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμαπριν από τη μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου".

Στην Καινή Διαθήκη αναφέρεται επίσης κάτι παρεμφερές: "Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα πριν από τη μεγάλη και ξεχωριστή ημέρα του Κυρίου."

Την μεγαλύτερη προσοχή ωστόσο έχει κερδίσει το βιβλίο "Τέσσερα Ματωμένα Φεγγάρια: Κάτι πρόκειται να αλλάξει" από τον Τεξανό πάστορα John Hagee, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση 4 των best seller της κατηγορίας βιβλίων "Συμβουλές" των New York Times, συμπληρώνοντας παράλληλα 152 ημέρες στα πρώτα 100 βιβλία στο διαδικτυακό βιβλιοπωλείου του Amazon.

Στο βιβλίο του ο Hagee αναφέρει ότι κάτι θα συμβεί στο έθνος του Ισραήλ εξαιτίας των τεσσάρων εκλείψεων και ότι κάθε φορά που αυτό λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των Εβραϊκών γιορτών κάτι τραυματικό συμβαίνει στο Ισραήλ.

Από το 1.600 μέχρι το 1.900 σύμφωνα με την NASA δεν υπήρξαν ποτέ τέσσερις εκλείψεις τώρα ωστόσο ο Hagee αναφέρει ότι μια "Αρπαγή" θα συμβεί όπου οι Χριστιανοί θα μεταφερθούν στον Παράδεισο, το Ισραήλ θα πάει σε ένα πόλεμο που θα ονομάζεται Αρμαγεδδών, και ο Ιησούς θα επιστρέψει στη γη.

Η NASA από την πλευρά της βεβαίως δεν θεωρεί τις τετράδες ως κάποιο ιδιαίτερα σπάνιο γεγονός, έχοντας ήδη δηλώσει ότι θα υπάρξουν οκτώ τετράδες πριν από το έτος 2100. Αυτό που είναι μοναδικό όμως σχετικά με την επερχόμενη τετράδα είναι ότι θα είναι ορατή από όλα τα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Από την άλλη, ο Greg Boyd, ένας πάστορας της Εκκλησίας Woodland Hills στο Σεντ Πολ της Μινεσότα, αποκάλεσε τις προβλέψεις χάσιμο χρόνου όπου ένας ολόκληρος πληθυσμός αγοράζει αυτά τα βιβλια, συμπληρώνοντας ότι όλο αυτό μπορεί να δημιουργήσει φόβο στους ανθρώπους το οποίο δεν είναι αναγκαία και είναι λάθος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα.