Η πανέμορφη κόρη της Τιμοσένκο που γοητεύει τους διπλωμάτες (pics)

Gazzetta team
Η πανέμορφη κόρη της Τιμοσένκο που γοητεύει τους διπλωμάτες (pics)
Ευγενία Τιμοσένκο, η όμορφη ξανθιά κόρη της πρώην Πρωθυπουργού της Ουκρανίας που παίζει τους ευρωπαίους ηγέτες στα δάχτυλα

Εχει τα ξανθά μαλλιά, το λευκό δέρμα και τη χάρη της μητέρας της Ιουλία Τιμοσένκο. Η μονάκριβη κόρη Ευγενία είναι καθαρόαιμο παιδί της Δύσης αφού σπούδασε στο London School of Economics πολιτική και οικονομία και έζησε 9 χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία.


Εκεί γνώρισε και παντρεύτηκε το 2005 έναν αμφιλεγόμενο σταρ ροκ, τον Sean Carr, επικεφαλής ενός γκρουπ με το όνομα «Death Valley Screamers», ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων στη Μεγάλη Βρετανία. Τον Δεκέμβριο του 2011 η Ευγενία άλλαξε το όνομά της πάλι σε Τιμοσένκο και πήρε διαζύγιο.
Από το 2011 όταν φυλακίστηκε η μητέρα της Γιούλια Τιμοσένκο η Ευγενία ξεκίνησε εκστρατεία για την απελευθέρωσή της και ανέλαβε τον ρόλο της μητέρας της στη διεθνή σκηνή. Συναντήθηκε με όλους τους ευρωπαίους ηγέτες και έκανε ισχυρές γνωριμίες με αρχηγούς κομμάτων και πρωθυπουργούς ανά τον κόσμο.
Το 2012 έλαβε το Βραβείο Crans Montana Forum για τον αγώνα της υπέρ των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Όταν ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις στο Κίεβο τον Ιανουάριο του 2014 συμμετείχε σε όλες τις διαβουλεύσεις με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης και βγήκε σε όλα τα μεγάλα κανάλια του πλανήτη δίνοντας ανταποκρίσεις από την πλατεία του Κιέβου
Ο νέος της σύντροφος είναι ο 30χρονος επιχειρηματίας από την Οdessa της Ουκρανίας Αρθουρ Τσετσέτκιν, ο οποίος εγκατέλειψε την Ουκρανία με τη μητέρα του το 1995 και έχτισε μια αυτοκρατορία μεσιτικών επιχειρήσεων στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Η Ευγενία εδώ στον πρώτο της γάμο με τον ροκ σταρ. Πίσω της ο σύζυγος και παραπίσω η μητέρα Γιούλια Τιμοσένκο

Η Ευγενία με τον πρώην

Η Ευγενία, στο μέσον, με τον νυν σύντροφο

Η Ευγενία ξαναβρίσκει τη μητέρα της στην πλατεία Κιέβου, στις 22 Φεβρουαρίου 2014, αμέσως μετά την απελευθέρωσή της από τη φυλακή:

Η Ευγενία με τους διαδηλωτές στην πλατεία Κιέβου, υπέρ της ευρωπαικής ένωσης:

Ο νυν σύντροφος

Η Ευγενία από έξαλλη τηνέιτζερ, παρέα με ροκ σταρ, έγινε σύμβολο της επαναφοράς στην φιλοευρωπαϊκή Δημοκρατία της Ουκρανίας

Πηγή:iefimerida.gr