Αρκετοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο (pics)

Gazzetta team
Αρκετοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο (pics)
Συναγερμός σήμανε το πρωί στο Μόναχο, καθώς ένας άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε 5 ανθρώπους, ενώ οι αρχές διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Συναγερμός σήμανε στο Μόναχο όταν άγνωστος επιτέθηκε σε τέσσερα διαφορετικά σημεία στην Rosenheimer Platz και τραυμάτισε τουλάχιστον πέντε άτομα σύμφωνα με αναφορές των τοπικών ΜΜΕ.

Η αστυνομία, μέσω Twitter, ανακοίνωσε ότι ο δράστης διέφυγε και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Τα κίνητρα του δράστη αλλά και ο τρόπος διαφυγής του δεν έχουν ξεκαθαριστεί, ενώ, όπως αναφέρει το Sputnik επικαλούμενο τοπικά Μέσα, δεν υπάρχουν σοβαρά τραυματίες.

Σύμφωνα με την περιγραφή του δράστη που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, πρόκειται για άνδρα περίπου 40 ετών, παχύσαρκο, αξύριστο, με καστανόξανθα μαλλιά. Φορούσε γκρι παντελόνι και πράσινο μπουφάν και κατά πάσα πιθανότητα διέφυγε με μαύρο ποδήλατο, ενώ κουβαλούσε ένα σακίδιο.

Οι γερμανικές αρχές έχουν καλέσει τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν την περιοχή. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Πηγή: reader.gr