Η απίθανη ιστορία ενός πεζοναύτη που βοήθησε 30 ανθρώπους στην επίθεση του Λας Βέγκας (pics)

Gazzetta team
Η απίθανη ιστορία ενός πεζοναύτη που βοήθησε 30 ανθρώπους στην επίθεση του Λας Βέγκας (pics)
Ο Τέιλορ Γουίνστον έκλεψε ένα φορτηγάκι για να μεταφέρει τραυματίες και δεν ξέχασε να το... επιστρέψει.

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο έρχονται στην δημοσιότητα ιστορίες από την πρόσφατη επίθεση στο Λας Βέγκας που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 50 άνθρωποι.

Σε μία από αυτές πρωταγωνιστεί ο Τέιλορ Γουίνστον. Ο 29χρονος πεζοναύτης, βλέποντας όλους αυτούς τους τραυματίες αποφάσισε να βοηθήσει, κάνοντας οτι περνάει από το χέρι του.

Έτσι, όταν είδε ένα φορτηγάκι με τα κλειδιά πάνω στην μηχανή, αποφάσισε να το κλέψει. Ή μάλλον για την ακρίβεια να το δανειστεί.

Με αυτό λοιπόν, συνολικά μετέφερε 30 τραυματίες στο νοσοκομείο, όμως δεν παρέλειψε μετά να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του μέσω της αστυνομίας.

Τρεις μέρες μετά, έλαβε αυτό το μήνυμα στο κινητό του, το οποίο έλεγε: «Γειά σου Τέιλορ, μου είπαν οτι μπορεί να έχεις τα κλειδιά από το φορτηγάκι. Το μόνο που θέλω είναι τα κλειδιά. Εκτος από αυτό όλα είναι μέλι... γάλα μεταξύ μας. Πως είναι η κατάσταση του ανθρώπου που μετέφερες».

Με τον Τέιλορ να απαντά: «Τα έχω. Πότε θέλεις να συναντηθούμε. Είμαι στο Μόντε Κάρλο. Μετέφερα περίπου 30 τραυματίες. Το φορτηγάκι σου ήταν πολύ σημαντικό για να σωθούν οι ζωές τους. Δεν ξέρω αν τα κατάφεραν. Συγγνώμη για την κίνησή μου αυτή και το αίμα. Σου έχω φυλάξει επίσης το κουτί με τα εργαλεία. Το έβγαλα για να χωράει περισσότερο κόσμο, αλλά το ξαναέβαλα μετά την τρίτη διαδρομή».
man-borrowed-truck-las-vegas-shooting-text-taylor-winston-01