Αγρίνιο: Το αποθηκευμένο καλαμπόκι έγινε... ποπκόρν!

Gazzetta team
Αγρίνιο: Το αποθηκευμένο καλαμπόκι έγινε... ποπκόρν!
Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στον περιβάλλοντα χώρο της αποθήκης, χωρίς να έχει εξακριβωθεί ακόμη πώς - Οι φλόγες επεκτάθηκαν, πέρασαν στο εσωτερικό της αποθήκης και άρχισαν να καταστρέφουν ότι υπήρχε μέσα.

Τεράστια οικονομική ζημιά υπέστη ένας αγρότης στην περιοχή του Δοκιμίου στο Αγρίνιο, που είδε την αποθήκη του να γίνεται παρανάλωμα του πυρός από άγνωστη αιτία και το περισσότερο από την μεγάλη ποσότητα καλαμποκιού που είχε έτοιμο για πώληση να γίνεται... ποπκόρν!

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στον περιβάλλοντα χώρο της αποθήκης, χωρίς να έχει εξακριβωθεί ακόμη πώς. Όμως, οι φλόγες επεκτάθηκαν και στην αποθήκη, πέρασαν στο εσωτερικό και άρχισαν να καταστρέφουν ό,τι υπήρχε μέσα, μαζί με αυτά και τις ποσότητες καλαμποκιού. Στο σημείο έφτασαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά.

Ωστόσο, η καταστροφή ήταν ολοσχερής και σώθηκε μόνο ένα τμήμα από τις ποσότητες του καλαμποκιού, για την απομάκρυνση των οποίων χρειάστηκε να επιστρατευθεί ένα μηχάνημα τύπου JCB του Δήμου Αγρινίου. Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Πηγή: protothema.gr