Δισεκατομμυριούχος «απέλυσε» 11.000 υπαλλήλους και τώρα ανοίγει σαμπάνιες στην Μύκονο (vids)

Gazzetta team
Δισεκατομμυριούχος «απέλυσε» 11.000 υπαλλήλους και τώρα ανοίγει σαμπάνιες στην Μύκονο (vids)
Μαζί του Κρις Τζένερ και Τόμι Χίλφιγκερ - Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι έσπασαν περίπου 200 πιάτα που χρεώνονται έως και 20 ευρώ το κομμάτι.

Χωρίς καμία ένδειξη μετάνοιας συνεχίζει τις πλούσιες διακοπές του στην Ελλάδα ο Φίλιπ Γκριν, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος που οδήγησε στην ανεργία 11.000 υπαλλήλους μετά την πτώχευση της εταιρείας BHS.

Αυτή τη φορά τα βρετανικά ΜΜΕ τον εντόπισαν στο εστιατόριο Caprice στη Μύκονο να σπάει πιάτα έχοντας στο πλευρό του την Κρις Τζένερ και τον σχεδιαστή μόδας Τόμι Χίλφιγκερ.

Ο σχεδιαστής μόδας επιδίδεται και αυτός στο «άθλημα» της ρίψης πιάτων ενώ η τηλεπερσόνα παρακολουθεί γελώντας τους δύο φίλους της.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στην Daily Mirror ότι ο Γκριν και η παρέα του έκανε κομμάτια δύο πλήρεις δίσκους με πιάτα. «Εμένα μου φάνηκαν περίπου 200 τα πιάτα. Το μαγαζί άτυπα χρεώνει περίπου 15-20 ευρώ το πιάτο και οι περισσότεροι σπάνε 4-5 στο τέλος για να κάνουν κέφι» προσθέτει.

Πριν από μερικές ημέρες τα βρετανικά ταμπλόιντ κατέγραψαν τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο στο κοσμοπολίτικο Nammos να διασκεδάζει με την ψυχή του χωρίς να δείχνει ούτε ένα σημάδι ότι ευθύνεται για την ανεργία χιλιάδων ανθρώπων.

Με μια σαμπάνια στα χέρια ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, ως άλλος οδηγός της Formula 1, κατέβρεχε τις αιθέριες υπάρξεις που χόρευαν γύρω του στο ρυθμό της μουσικής.


Πηγή: protothema.gr