Ξεφαντώνει στη Μύκονο ο Γιουσέιν Μπολτ

Gazzetta team
Ξεφαντώνει στη Μύκονο ο Γιουσέιν Μπολτ
Με παρέα φίλων του απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί των ανέμων ο πιο γρήγορος άνθρωπος του πλανήτη - Δείτε την φωτογραφία του με τον γιο του Πέτρου Κωστόπουλου

Στην Μύκονο βρίσκεται ο Γιουσέιν Μπολτ. Λίγες μέρες μετά το επίσημο «αντίο» του στους στίβους, κατά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου που έληξε άδοξα γι' αυτόν, ο πιο γρήγορος άνθρωπος του πλανήτη επέλεξε το νησί των ανέμων για να ξεκουραστεί.

Ο άνθρωπος - αστραπή, όπως ήταν το παρατσούκλι του πιο γρήγορου ανθρώπου στον κόσμο, καθώς τα ρεκόρ του στα 100 και τα 200 μέτρα είναι αξεπέραστα, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του με την παρέα του, φίλες και φίλους, γράφοντας στην λεζάντα απλώς #vacation, δηλαδή «διακοπές», χωρίς να προσδιορίζει το πού βρίσκονται. Πίσω διακρίνεται η πισίνα ξενοδοχείου, μερικές ξαπλώστρες και μερικά φυτά, που δεν βοηθούν στην αναγνώριση του σημείου με ακρίβεια.


Εν τούτοις, ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος που «πρόδωσε» τον προορισμό των διακοπών ενός από τους πιο διάσημους αθλητές του κόσμου. Πώς έγινε αυτό; Γιατί αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο παρουσιαστής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του γιου του αγκαλιά με τον Γιουσέιν Μπολτ! Προς αποφυγήν πάσας αμφιβολίας, ο Μπολτ φορά την ίδια μπλούζα με εκείνη που φορά και στην φωτογραφία που είχε ανεβάσει λίγο νωρίτερα στο δικό του προφίλ...



Λίγες ημέρες νωρίτερα, στην τελευταία του κούρσα, ο Τζαμαϊκανός υπεραθλητής τραυματίστηκε στα πρώτα 40 μέτρα του δικού του «κατοσταριού» στην σκυταλοδρομία 4x100 όπου αγωνίστηκε για την Τζαμάικα και, όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφερε να τερματίσει, γράφοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πραγματικά άδοξο φινάλε στην τεράστια καριέρα του. Στις 5 Αυγούστου άλλωστε, ο Γιουσέιν Μπολτ στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του σε ατομικό άθλημα στο στίβο, δεν είχε καταφέρει να κερδίσει το 12ο χρυσό του μετάλλιο. Μάλιστα δεν κατάφερε να τερματίσει ούτε δεύτερος, αλλά κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση σε μια κούρσα που κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία εκατοστά καθώς και οι τρεις δρομείς τερμάτισαν με μικρή διαφορά μεταξύ τους.


Πηγή: protothema.gr