Ιδιοκτήτης ομάδας απέλυσε τις cheerleaders επειδή «χαλβάδιαζαν» τους παίκτες (pics)

Gazzetta team
Ιδιοκτήτης ομάδας απέλυσε τις cheerleaders επειδή «χαλβάδιαζαν» τους παίκτες (pics)
Μετά από ένα μήνα, ο ιδιοκτήτης της Billericay Town FC απέλυσε τις cheerleaders, καθώς οι περισσότερες είχαν βάλει στο... μάτι ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Εντελώς... άδοξα έληξε η προσπάθεια του Glenn Tamplin να δώσει έναν άλλο... αέρα στους αγώνες της Billericay Town FC, προσλαμβάνοντας ολόκληρο team από cheerleaders.

Όλες μετά από ένα μήνα παρουσίας στην ομάδα που αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πέρασαν από το λογιστήριο, προκειμένου να υπογράψουν την απόλυσή τους, με το αφεντικό του συλλόγου να δικαιολογεί την απόφασή ως εξής...
Pictured: Glenn Tamplin, who sacked Billericay Town FC's cheerleader
«Έπρεπε να τις αφήσουμε να φύγουν, καθώς οι παίκτες δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν εξαιτίας της παρουσίας τους, ενώ κάποιες από αυτές έστελναν τα τηλέφωνά τους στους ποδοσφαιριστές», έγραψε στο Twitter o Glenn Tamplin.
Bekka Batchelor (pictured) said it was a 'shame' they'd been chucked after just a month because now they have 'no one to cheer for'.
Η αρχηγός των cheerleaders πάντως, Bekka Batchelor, παρά την απογοήτευσή της, δεν κράτησε κακία στους ανθρώπους της ομάδας, λέγοντας: «Προφανώς έχουμε απογοητευτεί που δεν θα συνεχίσουμε, αλλά κάναμε πολλούς και καλούς φίλους στην Billericay Town FC. Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν»...
Pictured: Bekka Batchelor