Συνελήφθη αλλοδαπός που αναζητούνταν για ναρκωτικά

Gazzetta team
Συνελήφθη αλλοδαπός που αναζητούνταν για ναρκωτικά
Σε βάρος του 38χρονου Αλβανού, ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Πατρών είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης καθώς είχε προκύψει η ανάμειξή του σε υπόθεση ναρκωτικών.

Δειγματοληπτικός ήταν ο έλεγχος που έγινε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε έναν αλλοδαπό που εντοπίστηκε στην Πάτρα, ωστόσο έβγαλε... “λαγό” καθώς από την διασταύρωση των στοιχείων ταυτότητάς του αποδείχθηκε ότι τον αναζητούσε η ίδια υπηρεσία!

Σε βάρος του 38χρονου Αλβανού, ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Πατρών είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης καθώς είχε προκύψει η ανάμειξή του σε υπόθεση ναρκωτικών. Το ένταλμα δεν είχε εκτελεστεί και εκκρεμούσε κι έτσι ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί για την κατηγορία που αντιμετωπίζει.

*** Στην περιοχή της Πύλης Τρικάλων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 62χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών για την πράξη της υπερημερίας καταβολής τιμήματος για αγορά αγροτικών προϊόντων, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr