Γιατί πρέπει να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς πιστωτικές αυτό το καλοκαίρι

Gazzetta team
Γιατί πρέπει να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς πιστωτικές αυτό το καλοκαίρι
Την ευκαιρία να «παντρέψουν» τις καλοκαιρινές εκπτώσεις με τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών έχουν φέτος οι καταναλωτές, κερδίζοντας πόντους για εκπτώσεις και δωροεπιταγές.


Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν ήδη αρχίσει και θα συνεχιστούν έως τις 31 Αυγούστου και όσοι κάνουν τις αγορές τους με τις πιστωτικές ή χρωστικές κάρτες των τραπεζών ή με την paysafecard της Mastercard θα βγουν πολλαπλά κερδισμένοι.

Μεγαλύτερες εκπτώσεις με τα yellows της Πειραιώς

Tο πρόγραμμα επιβράβευσης Yellows της Τράπεζας Πειραιώς υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις πάνω… στις εκπτώσεις. Για κάθε αγορά σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κερδίζεται yellows, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε με τους πολλούς τρόπους:

Στα POS των Συνεργατών του Προγράμματος, εξαργυρώνοντας το σύνολο ή μέρος των yellows στον λογαριασμό yellow, με την αντίστοιχη επιλογή στο μενού του τερματικού. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πόσα yellows θέλει να εξαργυρώσει κανείς.
Στην υπηρεσία yellowday (yellowday.gr ή yellowday app), για να αγροάσετε τις προσφορές εξαργυρώνοντας το σύνολο ή μέρος των yellows που έχετε στον λογαριασμό yellow, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.
Σε δωροεπιταγές yellow only εξαργυρώνοντας μόνο yellows για την απόκτησή τους, από το yellowday.gr, το yellowday app και επιλεγμένες Δωροεπιταγές από τα Καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Ακόμη μεγαλύτερη Επιστροφή από τη Eurobank

Η Eurobank πολλαπλασιάζει την επιστροφή που λαμβάνουν οι πελάτες της από τη χρήση των καρτών στις αγορές τους από συγκεκριμένα καταστήματα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η προσφορά ισχύει για ένα ευρύ δίκτυο 7.500 επιχειρήσεων και οι καταναλωτές απολαμβάνουν καθημερινό όφελος σε πραγματικά ευρώ. Εκτός από τις χρεωστικές, ισχύει και για τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που διατίθενται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Κάθε φορά που γεμίζετε το καλάθι σας στο supermarket ή γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική σας κάρτα Eurobank είτε τη χρεωστική, συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Ένας ολόκληρος κόσμος επιβράβευσης από την Alpha Bank

Προσφορές, εκπτώσεις και δώρα προσφέρει η Alpha Bank όλον τον χρόνο μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus. Εξαργυρώνοντας Bonus πόντους σε 4.000 επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, οι πελάτες της τράπεζας μεγιστοποιούν το όφελός τους επιλέγοντας ακριβώς την επιβράβευση που επιθυμούν ανάμεσα σε ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, εποχιακές και μη.

O Κατάλογος των Χρυσών Καρτών Alpha Bank Bonus προτείνει αμέτρητες επιλογές εξαργύρωσης, επιπλέον των προσφορών του Προγράμματος Bonus, για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας, να τις μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, καθώς και για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του ανανεωμένου καταλόγου, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, ανάμεσα σε ποικίλες ενδιαφέρουσες προτάσεις, εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις.

Go 4 more... εκπτώσεις με την Εθνική Τράπεζα

Για κάθε συναλλαγή με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, συλλέγετε πόντους τους οποίους εξαργυρώνετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος go4more, αλλά και στα προϊόντα και υπηρεσίες της τράπεζας.

Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, η τράπεζα προσφέρει ακόμη περισσότερους πόντους σε συναλλαγές με συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι για να χρεωθούν οι πόντοι στον λογαριασμό του πελάτη, θα πρέπει η συναλλαγή να πραγματοποιείται μέσω των τερματικών (POS) της Εθνικής Τράπεζας κατά τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων.

Η τράπεζα προσφέρει επιπλέον ειδικά προγράμματα επιβράβευσης Toyota VISA και My Club Card VISA.

Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε πόντους πόντους εξοφλώντας λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου, στέλνοντας ένα έμβασμα μέσω i-bank, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας, πληρώντας τη δόση του δανείου σας ή απλά επειδή διατηρείτε υπόλοιπο στον καταθετικό σας λογαριασμό ή έχετε τα γενέθλιά σας!


Πηγή: insider.gr