Εκτελεστής του Εσκομπάρ ζητάει την νομιμοποίηση της κοκαΐνης

Gazzetta team
Εκτελεστής του Εσκομπάρ ζητάει την νομιμοποίηση της κοκαΐνης
Ο καλός αυτός άνθρωπος, κατέθεσε μία πρόταση, την οποία την τεκμηρίωσε, κατά την δική του άποψη.

Ο Τζον Ζάιρο Βελάσκες ήταν ο νούμερο 1 εκτελεστής του Πάμπλο Εσκομπάρ την εποχή της παντοκρατορίας του στην Κολομβία. Πλέον μετά από χρόνια στην φυλακή, έχει μπει στον σωστό... δρόμο και έχει το δικό του κανάλι στο youtube, όπου ασχολείται με θέμα της επικαιρότητας.

Ένα από τα τελευταία που καταπιάστηκε, ο άνθρωπος που έχει κατηγορηθεί για 250 δολοφονίες, είναι η νομιμοποίηση της κοκαΐνης. Ναι καλά διαβάσατε... Την νομιμοποίηση της κοκαΐνης.

Μάλλον θα είδε την τάση που υπάρχει σε όλο τον κόσμο για την μαριχουάνα και είπε να βάλει στο παιχνίδι και το συγκεκριμένο σκληρό ναρκωτικό.

Μάλιστα επιχείρησε, με βάση τις προσωπικές του απόψεις, να τεκμηριώσει την πρότασή του αυτή, λέγοντας: «Κοιτάξτε, όλα σκοτώνουν... Τα αναψυκτικά, το ουίσκι, η μπύρα, τα τσιγάρα, όλα... Αν η κοκαΐνη νομιμοποιηθεί θα πωλείται στα φαρμακεία και ο κόσμος θα ξέρει οτι είναι καθαρή».

Βέβαια, τα στοιχεία, σε αντίθεση με την μαριχουάνα δεν φαίνεται να βοηθούν και τόσο την άποψη του, καθώς από το 2012 έως και το 2015, οι θάνατοι από υπερβολική χρήση κοκαΐνης στην Βρετανία αυξήθηκαν από 208 σε 320.