Σαουδική Αραβία: Κατακραυγή για μοντέλο που κυκλοφόρησε με μίνι φούστα (vid)

Gazzetta team
Σαουδική Αραβία: Κατακραυγή για μοντέλο που κυκλοφόρησε με μίνι φούστα (vid)
Έντονες αντιδράσεις και κατακραυγή στη Σαουδική Αραβία για μοντέλο που εμφανίστηκε σε βίντεο, που κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να περπατάει με μίνι φούστα στο ιστορικό φρούριο Ushaiqer.

Το μοντέλο, γνωστή ως «Khulood», μοιράστηκε στο Snapchat βίντεο στο οποίο περπατάει στο Ushaiqer φορώντας μια μίνι φούστα, μαύρο crop top και αθλητικά παπούτσια.

Η νεαρή κοπέλα που αψήφισε τον ισλαμικό νόμο της σαρίας προκάλεσε την οργή πολλών πολιτών και οι πλειοψηφία των χρηστών στα social media ζητούν την άμεση σύλληψή της επειδή παραβίασε τους αυστηρούς νόμους περί ενδυμασίας των γυναικών στη χώρα, καθώς υποχρεούνται να φορούν «αμπάγια» (παραδοσιακή φορεσιά που καλύπτει όλο το σώμα και μαντίλες στο κεφάλι). Το βίντεο προκάλεσε την οργή και των τοπικών αξιωματούχων, οι οποίοι απαιτούν η υπόθεση να διερευνηθεί περαιτέρω.

Αρκετοί ήταν κι εκείνοι που την υπερασπίστηκαν σχολιάζοντας πως αν ήταν ξένη, όλοι θα μιλούσαν για την ομορφιά της αλλά επειδή είναι από τη Σαουδική Αραβία ζητούν να συλληφθεί.

Πηγή: reader.gr