Κλοπές από επιχειρήσεις στη Ρόδο και το Αγρίνιο

Gazzetta team
Κλοπές από επιχειρήσεις στη Ρόδο και το Αγρίνιο
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούσαν την υπόθεση ταυτοποίησαν τους δράστες ηλικίας 17, 23 και 29 χρόνων, βρήκαν τα κλοπιμαία στην κατοχή τους και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος των νεαρών.

Όσες ηλεκτρικές συσκευές και ξύλινες παλέτες βρήκαν στον εξωτερικό χώρο μιας εμπορικής επιχείρησης σε περιοχή της Ρόδου, τις «σήκωσαν» σε δυο… δόσεις το προηγούμενο Σάββατο και την Κυριακή τρεις Έλληνες, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούσαν την υπόθεση ταυτοποίησαν τους δράστες ηλικίας 17, 23 και 29 χρόνων, βρήκαν τα κλοπιμαία στην κατοχή τους και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος των νεαρών που παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 39χρονος Έλληνας που άρπαξε έξι κομμάτια αλουμινίου από το προαύλιο μιας επιχείρησης, τα φόρτωσε σε ένα φορτηγό και διέφυγε μαζί με έναν 32χρονο συνεργό του. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν άλλα 27 κομμάτια αλουμινίου, τα οποία είχε κλέψει μαζί με τον συνεργό του πριν από 20 ημέρες από την ίδια επιχείρηση και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Πηγή: protothema.gr