Δώρο ένα σπίτι από τον Ιβάν Σαββίδη

Gazzetta team
Δώρο ένα σπίτι από τον Ιβάν Σαββίδη
Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη βοήθησε να γίνει το όνειρο της φετινής νικήτριας του μουσικού διαγωνισμού «Είσαι σούπερ», Βαλέριας Αντλέϊμπα, πραγματικότητα.

Η Βαλέρια Αντλέϊμπα ήταν η νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού «Είσαι σούπερ!» στη Ρωσία και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη έκανε πραγματικότητα το όνειρο της χαρίζοντας της ένα διαμέρισμα και βοηθώντας στην επανένωσή της με την οικογένειά της.

Η δωδεκάχρονη Βαλέρια Αντλέϊμπα, από την Αμπχαζία, πήρε το πρώτο βραβείο στον Διεθνή παιδικό μουσικό διαγωνισμό «Είσαι σούπερ!» του τηλεοπτικού σταθμού ΝΤΒ, στο οποία ταλαντούχα παιδιά, που έμειναν χωρίς τη φροντίδα των γονέων τους, έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ταλέντο τους, σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Βαλέρια, μετά από πυρκαγιά, είδε να καταστρέφεται το σπίτι της οικογένειας της και τα τελευταία έξι χρόνια ζούσε μαζί με τον αδελφό της σε οικοτροφείο. Κατά την έναρξη του διαγωνισμού, η Βαλέρια είπε στους διοργανωτές για το όνειρό της, που είναι να ζει με τους γονείς της σε δικό τους σπίτι.

«Ήταν προσωπική απόφαση του ιδρυτή, του κ. Ιβάν Σαββίδη. Ήταν πολύ συγκινημένος από την ιστορία αυτού του κοριτσιού. Αποφάσισε να βοηθήσει αυτή την οικογένεια, να αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Σουχούμι», δήλωσε η Λίντια Τατάνοβα, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδη.

Η οικογένεια, ήδη, εγκαταστάθηκε σ’ ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον 7ο όροφο μιας σύγχρονης πολυκατοικίας στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αμπχαζίας ξεκινώντας μια νέα ζωή.